Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Matrix, SPARQ

Jij bent graag het eerste aanspreekpunt op het Science Park in Amsterdam. Je vindt het heerlijk om bezoekers, leveranciers en huurders te helpen daar waar nodig. Je bent ook nog per direct beschikbaar! Dan hebben we wat leuks voor je! Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • € 12,28 per uur
  • vakantiedagen vakantiegeld 8,33%
  • Afwisselende job voor een ervaren receptioniste
  • maandag en woensdag vast rest flexibel 16-24 uur
  • Per direct
  • Dynamische en online trainingen via SPARQ
Wie ben jij

Jij maakt graag het verschil in iemand zijn dag. Als receptioniste. Gasten een warm welkom heten en met een glimlach weer laten vertrekken. Dat doe jij graag. Jij werkt graag op een fijne en inspirerende werkplek! Jij bent het visitekaartje van de receptie! bent een ervaren receptioniste die makkelijk kan schakelen en plezier heeft in het omgaan met verschillende mensen. Jij bent bekend met Excel, Word, en Google. Ken je Planon dat is dan mooi meegenomen.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wat ga je doen

Science Park is een dynamische werkplek. Jij zorgt voor een warm ontvangst van collega's en bezoekers. Jij bent als receptioniste het eerste aanspreekpunt. Je staat bezoekers zowel in het Nederlands als Engels te woord. Daar heb jij geen moeite mee. Vervelen? Nee, hoor! Je hangt net de telefoon op dan bedien je weer de slagboom of verricht je administratieve taken. Soms loop je een rondje door de verschillende panden. Jij hebt oog voor detail. Jij hebt oog voor detail! Het valt jouw direct op wanneer bijvoorbeeld een lamp stuk. Je maakt direct een melding daarvan.Je staat er niet alleen voor je gaat werken in fijn samenwerkend team!

Waar ga je werken

Een centrale receptie voor 2 panden.

  • maandag en woensdag van 08.00 - 17.30
Sollicitatie

Heb je zin gekregen in deze dynamische job? Je kunt direct reageren door op de knop "Solliciteren" te drukken. Of je cv met vermelding van deze vacature, te mailen naar recruitment@sparq.nl!
SPARQ is onderdeel van Tempoteam. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempoteam terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06-83237760
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:553947
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook