Wij zijn op zoek naar

Receptioniste ministerie Den Haag m/v

Fulltime beschikbaar. Check! Ervaring als receptioniste. Check! Toe aan een volgende stap. Check! 3x check? Mooi! Hebben wij een supertoffe baan voor je! Lees gauw verder!

Wat bieden wij jou
  • €2.800 bruto
  • Maandag t/m vrijdag - tussen 7.00 - 19.00 uur
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • Senior receptioniste
  • Een ministerie in Den Haag
Wie ben jij

Jij bent een receptioniste met ervaring en toe aan een volgende stap. Het voortouw nemen gaat je natuurlijk af. Je hebt op een prettige manier overwicht op het team. En je vindt het leuk om een voorbeeldfunctie uit te dragen.

Wat ga je doen

Als (senior) receptioniste heb je het overzicht op het team, dat je operationeel begeleidt. Je verzorgt een warm welkom voor de gasten en stelt hen op het gemak. Naast dat je zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt maak je ook het rooster voor je team en ben je verantwoordelijk voor de planning.

Waar ga je werken

Bij een overheidsinstelling in Den Haag. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het centraal station is op loopafstand en de tram stopt voor de deur.
Je kunt met de auto niet bij deze organisatie parkeren.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Loes van der Bol
Tel: 06-57876211
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:519708285
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook