Wij zijn op zoek naar

Receptioniste m/v Avaya Nieuwegein

Wil je graag 2 ochtenden werken bij een leuk bedrijf? In Nieuwegein? Mooi, hebben wij iets leuks voor je! Lees gauw verder!

Wat bieden wij jou
  • €13 bruto per uur
  • Maandag en woensdag 8.45 - 13.30 uur
  • 25 vakantiedagen naar rato
  • 8,33% vakantiegeld
Wie ben jij

Jij bent iemand die graag 2 ochtenden wil werken bij een leuke organisatie. Het gastvrij ontvangen van de gasten gaat jou natuurlijk af.

  • De voertaal is Engels, dus om je collega's een beetje te kunnen volgen is het handig als je ook een aardig woordje Engels spreekt. ;)
Wat ga je doen

Naast de ontvangst houd je je bezig met de verwerking van de post en administratieve taken. Het bestellen van lunches en kantoorartikelen maken jouw dag compleet!

Waar ga je werken

In Nieuwegein bij een bedrijf gespecialiseerd in communicatie.

  • Maandag en woensdag van 8.45 - 13.30 uur
  • Je kunt parkeren op het parkeerterrein.
Sollicitatie

Deze vacature wil jij toch niet laten lopen? Mis deze kans niet en reageer snel! Klik op de knop 'Solliciteren' of stuur jouw cv naar recruitment@sparq.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!
SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Nieuwegein

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle den Boef
Tel: 06-10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:515660131
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook