Wij zijn op zoek naar

Receptioniste m/v Etten-Leur

Heb je een passie voor kamperen en reizen? En wil je graag het visitekaartje zijn bij de grootste werkgever van Etten-Leur? Neem dan direct contact met me op!

Wat bieden wij jou
  • €13,50 bruto
  • Grootste werkgever van Etten-Leur
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
Wie ben jij

Je verwelkomt graag alle gasten en medewerkers. Door jouw persoonlijke en professionele aandacht voelt iedereen zich thuis. Doordat het een internationaal bedrijf betreft kun je snel schakelen tussen de Nederlandse en de Engelse taal. Mocht je ook nog de Duitse taal beheersen, dan is dat mooi meegenomen.

Wat ga je doen

Als receptioniste bij deze klant in Etten-Leur ontvang je de gasten op een manier, zoals alleen jij dat kunt! Gasten voelen zich direct welkom en op hun gemak bij jou!
Daarnaast beantwoord je de telefoon en voer je diverse administratieve werkzaamheden uit. Elke dag is anders, en dat is wat het werk als receptioniste zo leuk maakt!

  • De werkdagen en -tijden zijn bespreekbaar.
Waar ga je werken

Bij dit bedrijf hebben ze een passie voor kamperen en reizen. Vanuit die passie ontwikkelen en innoveren zij sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletverzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor de kampeer- en watersportmarkt. Je kunt per direct starten en aan de slag voor 16-24 uur per week.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Etten-leur

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marlon Peters
Tel: 06-83011851
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:520150731
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook