Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Philips Amsterdam, SPARQ

Hey, zoek jij een leuke part-time job als receptioniste bij een internationaal bedrijf? Wij hebben die voor jou, bij Philips in Amsterdam. Wauw! Wat een mooie kans. Wil jij in een leuk team werken? Lees dan snel verder.

Wat bieden wij jou
  • € 12,50 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Dynamische en internationale omgeving
  • Op een fijne plek in Amsterdam
  • dinsdag en vrijdag van 07.30 - 17.00 uur
  • SPARQ heeft vele cursussen speciaal voor jou
Wie ben jij

Jij? Bij jou verloopt het verzorgen van een warm ontvangst vlekkeloos. Jij weet hoe je iemand zich welkom kunt laten voelen. Verder weet jij je te redden met een computer.Is jouw Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Met jouw enthousiasme en vriendelijke uitstraling geef jij de gasten een warm welkom. Leuk? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen

Het warme welkom staat weer op de agenda! Vandaag straalt jouw glimlach weer achter de receptiebalie. Jij checkt bezoekers in, beantwoordt een telefoontje en tikt ook nog wat mailtjes weg. Zo vliegt de dag voorbij als receptioniste bij Philips in Amsterdam.

Waar ga je werken

Op een leuke plek in een mooi gebouw aan het Amstelplein in Amsterdam.
Je werkdagen en tijden zijn dinsdag en vrijdag van 07.30-17.00 uur

Sollicitatie

Deze vacature wil jij toch niet laten lopen? Mis deze kans niet en reageer snel! Klik op de knop 'Solliciteren' of stuur jouw cv naar recruitment@sparq.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!
SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06 - 83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:547402
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook