Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Rabobank

Jij herkent je erin dat hospitality gaat om het maken van een beleving. Een belangrijke rol speelt in het maken van verbinding? Wanneer jij als gastvrouw aan de balie staat, zal iedereen zich welkom voelen bij het hoofdkantoor van de Rabobank. Daar zorg jij graag voor! Lijkt je dat leuk? Dan bieden wij jou deze mooie kans! Pak jij hem met beide handen aan?

Wat bieden wij jou
  • € 12,00 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • 5* service bieden in een leuk team
  • Flexibel in overleg tussen 07.00 - 19.00 uur
  • Naast het centraal station reiskostenvergoeding
  • Prachtige hoofdkantoor van de Rabobank
Wie ben jij

Jij bent een spontane en sprankelende receptioniste/gastvrouw op alle niveaus, intern en bij de klant. Jij hebt de focus op samenwerking en weet verschillende partijen met elkaar te verbinden. Jij bent sterk communicatief in het Nederlands en Engels. Zo komt jouw talenknobbel goed van pas in deze toffe job! Met jouw open houding en vriendelijke lach geef je iedere bezoeker het idee bijzonder te zijn. Herken jij jezelf? Lees dan snel verder wat je echt moet beheersen!

  • Beheers je de Nederlandse en de Engelse taal
  • Heb je kennis van MS-Office pakket
Wat ga je doen

Het warme welkom staat weer op de agenda! Vandaag straalt jouw glimlach weer achter de receptiebalie. Jij checkt bezoekers in, beantwoordt een telefoontje en tikt ook nog wat mailtjes weg. Zo vliegt de dag voorbij als receptioniste gastvrouw bij de Rabobank in Utrecht.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij het hoofdkantoor van de Rabobank . Als gastvrouw bij de Rabobank in een gezellig en hardwerkend team.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'solliciteren' . Of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06-123186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:552262
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook