Wij zijn op zoek naar

Receptioniste regio Rotterdam

Jij houdt van afwisseling, en deze baan als receptioniste heeft dat zeker! Jij kunt namelijk bij verschillende bedrijven in de regio Rotterdam, op oproepbasis, aan de slag. Geen dag is hetzelfde.

Wat bieden wij jou
  • € 12,00-€ 13,00
  • Doordeweeks werken, avonden en weekenden vrij!
  • 25 vakantiedagen naar rato 8,33% vakantiegeld
  • Werken bij verschillende bedrijven
Wie ben jij

Jij bent als receptioniste een uitblinker in communicatie, je kunt multitasken als geen ander, je bent sociaal, empathisch, en weet ook goed met computers om te gaan. Jij maakt het verschil op verschillende locaties bij diverse bedrijven in de regio Rotterdam. Deze baan op oproepbasis is bijvoorbeeld goed te combineren als je nog een studie volgt, of een eigen bedrijf hebt. Of als je gewoonweg nog wat tijd over hebt in de week, en graag je hospitality passie wilt inzetten als receptioniste.

  • Naast het feit dat je flexibel bent, is het van belang dat je al ervaring hebt in de hospitality branche, en dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst.
Wat ga je doen

Jij gaat als receptioniste een onvergetelijke indruk achterlaten bij alle bezoekers. Want als receptioniste, ben jij het visitekaartje van allerlei bedrijven in de regio Rotterdam. Je zorgt ervoor dat iedereen een warm welkom van jou ontvangt, zowel aan de telefoon als achter de receptie. Daarnaast houd je je bezig met licht administratieve taken, en zorg je ervoor dat de omgeving van de front office er verzorgd uitziet, net als jijzelf natuurlijk! Jouw daadwerkelijke takenpakket wisselt per locatie.

Waar ga je werken

Wij zijn specialist op het gebied van hospitality, front office en facilitaire dienstverlening.
Dagelijks zijn SPARQ medewerkers het gezicht van toonaangevende bedrijven in o.a. de regio Rotterdam.

Als flexibele receptioniste werk je bij twee of drie bedrijven in de regio Rotterdam. Je wordt ingezet bij onderbezetting. Wanneer je bent ingewerkt bij onze opdrachtgevers, plannen wij je in op de verschillende diensten. Je geeft zelf aan - via ons planningssysteem - wanneer je beschikbaar bent. Jouw rooster ziet er elke week anders uit. Een flinke dosis flexibiliteit is daarom vereist!

  • Het is belangrijk dat je flexibel bent en het leuk vindt om op verschillende locaties te werken!
  • Groot voordeel is dat je je eigen tijd kunt indelen!
Sollicitatie

Jij kunt niet wachten om te beginnen, dat snap ik! Solliciteer daarom snel via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Rotterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:596128
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook