Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Science park, SPARQ

Jij bent graag als receptioniste het eerste aanspreekpunt op het Science Park in Amsterdam. Je vindt het heerlijk om bezoekers, leveranciers en huurders te helpen daar waar nodig. Ben je ook nog per 12 september op de woensdag en vrijdag beschikbaar? Dan hebben we wat leuks voor je .... Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 12,48
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Afwisselende job voor een ervaren receptioniste
  • Van 08.00 - 17.00 woensdag en vrijdag
  • Leuke trainingen via SPARQ
  • Starten per 12 september
Wie ben jij

Jij bent een ervaren receptioniste die makkelijk kan schakelen en plezier heeft in het omgaan met verschillende mensen. Jij hebt al veel ervaring als receptioniste. Het gaat om een drukke baan met verantwoordelijkheid!

  • Goede kennis van Excel, Word, Google. Planon is een pré
  • Kennis en ervaring met BHV, of je bent bereid een training te volgen
  • Uitstekende beheersing  van de Nederlandse en Engelse taal
Wat ga je doen

Jij bent het visitekaartje en zorgt voor een warm ontvangst voor de gasten. Draai jij je hand niet om voor parkeerbeheer en bediening van de slagboom. Naast het beantwoorden van de telefoon verwerk je de post en verricht je lichte administratieve taken. Je loopt rondes door de verschillende panden en signaleer je mogelijke storingen. Verder ben je het aanspreekpunt van opmerkingen en klachten van de huurders. Saai? Echt niet, een heel afwisselende leuke job. Je gaat werken in een gezellig goed samenwerkend team!

Waar ga je werken

Science Park is een dynamische omgeving met diverse panden met huurders. Met een centrale receptie op twee panden.

  • Iederen woensdag en vrijdag van 08.00 - 17.00
Sollicitatie

Enthousiast geworden? Reageer direct via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat jij straks bij jouw sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar jij gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06 83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:548979
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook