Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Veenendaal

Op zoek naar een leuke baan als receptioniste? Zoek niet verder, wij hebben een leuke klus voor jou! Jij kunt per direct starten bij dit familiebedrijf in Veenendaal!

Wat bieden wij jou
  • € 14,59
  • 40 uur 24-32 uur is bespreekbaar
  • 08.30-17.00 uur
  • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen naar rato
Wie ben jij

Als receptioniste zorg jij er graag voor dat elke bezoeker een hartelijk welkom krijgt. Hier kun jij per direct mee beginnen tot in ieder geval eind augustus. Jij bent 40 uur beschikbaar (24-32 uur is bespreekbaar) om jouw gastvrijheid en glimlach te laten stralen bij dit familiebedrijf in Veenendaal.

  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Wat ga je doen

Jouw werkdag start om 08.30. Jij maakt er als receptioniste weer een mooie gastvrije dag van in Veenendaal! Je ontvangst gasten, je beantwoordt mails en zorgt ervoor dat de administratie op orde is.

Waar ga je werken

Jij gaat als receptioniste aan de slag bij een trots Nederlands familiebedrijf in Veenendaal. Dit bedrijf heeft een rijke geschiedenis en een mooie toekomst. Het bedrijf geeft haar medewerkers veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en voor een goede balans tussen werk en privé.

Sollicitatie

Kun je niet wachten om te beginnen? Dat begrijpen wij wel! Je kunt direct solliciteren via de knop 'Solliciteren'. Of stuur je cv op naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Tot gauw!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Veenendaal

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06 10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:520278741
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook