Wij zijn op zoek naar

Receptioniste Vianen, SPARQ

Heb jij zin in een tijdelijke leuke job? Waarin je de ochtenden kan doen waar je zin in hebt? Jij bent als receptioniste graag het visitekaartje. Jij ontvangt met een stralende glimlach de bezoekers.
Scrol gauw naar beneden om te zien wat deze baan jou gaat bieden.

Wat bieden wij jou
  • € 12,50 - € 13,00 per uur
  • 8,33% vakantiegeld en vakantiedagen
  • Starten medio september tot eind van het jaar
  • di t/m do 14.30-22.00 en vrijdag 14.20 uur
  • Toffe job
  • Vergoeding reiskosten
Wie ben jij

Niks is zo belangrijk als een goede eerste indruk, daar weet jij alles van! Je bent het visitekaartje van de receptie. Tussen alle bedrijven door handel je administratieve taken goed af. Je kan je prima redden met de computer. En je bent handig genoeg om met meer systemen tegelijk te kunnen werken.

  • Goede basis van de Engelse taal
Wat ga je doen

Jij zorgt voor een warm ontvangst van de collega's en bezoekers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en collega's. Vervelen? Nee, hoor! Naast het beantwoorden van de telefoon, tik je een mailtje weg en zijn er lichte administratieve werkzaamheden.

Waar ga je werken

Je komt via SPARQ te werken voor ISS

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Solliciteer direct! Je doet dat via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!
SPARQ is onderdeel van Tempoteam. Je sollicitatie komt op het platform van Tempo-team. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Vianen ut

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06 - 23 18 65 70
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:553075
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook