Wij zijn op zoek naar

Receptioniste VM Ware, SPARQ

Welkom bij VM Ware in Amsterdam Sloterdijk! Jij bent als receptionistes het visitekaartje. Jij ontvangt een stralende glimlach de bezoekers. Jij wil graag alles inzetten voor het beste resultaat?
Scrol gauw naar beneden om te zien wat deze baan jou gaat bieden.

Wat bieden wij jou
  • € 12,50 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • 08.30 uur tot 17.00 uur met 30 minuten pauze
  • Maandag en dinsdag voor enkele maanden
  • Alleen met OV te bereiken, met reisvergoeding
  • Fijne, toffe job.
Wie ben jij

Jij maakt graag het verschil in iemand zijn dag. Als receptioniste. Gasten een warm welkom heten en met een glimlach weer laten vertrekken. Dat doe jij graag. Jij werkt graag op een fijne en inspirerende werkplek! Jij bent het visitekaartje van de receptie!

Wat ga je doen

Jij zorgt voor een warm ontvangst van de collega's en bezoekers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en collega's. Vervelen? Nee, hoor! Naast het beantwoorden van de telefoon, tik je een mailtje weg en zijn er administratieve werkzaamheden.

Waar ga je werken

Je komt te werken in een mooi verzamelpand dichtbij station Sloterdijk. Op de 7e etage is vm ware gevestigd. Dit is een mooie en warme amerikaanse organisatie.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Reageer door op de knop "Solliciteren" te drukken. Of je cv met vermelding van deze vacature, te mailen naar recruitment@sparq.nl
SPARQ is onderdeel van Tempo-team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempoteam komt. Maar je gaat gewoon aan de slag bij SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06 - 83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:552427
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook