Wij zijn op zoek naar

Receptioniste/telefoniste in Badhoevedorp

Zin in een nieuwe uitdaging als receptioniste/telefoniste? Scrol naar beneden om meer informatie te vinden over jouw nieuwe baan als receptioniste/telefoniste bij Chubb in Badhoevedorp!

Wat bieden wij jou
  • € 12,00 per uur
  • 8,33% vakantiegeld 25 vakantiedagen
  • Van 08.00 - 17.00
  • Start per direct tot begin september
Wie ben jij

Jij voorziet als ervaren telefoniste/receptioniste elke bezoeker van een warm welkom! Jij bent niet bang voor een beetje hectiek bij deze drukke en complexe telefoonpost. Ben jij per direct beschikbaar? Lees gauw verder dan zoeken wij jou!

  • Telefoonervaring in een vereiste
Wat ga je doen

Jij komt vol energie aan op jouw nieuwe werkplek. Jij gaat er als receptioniste/telefoniste voor zorgen dat iedereen een fijn welkom krijgt. Het is een plek waar veel trainingen gegeven worden , er komen dus veel bezoekers. Naast een gastvrij ontvangst beantwoord je de telefoon. Houd je de mailbox in de gaten en verwerk je de post. Saai? Niet dus, een gezellige drukke werkplek waar geen dag hetzelfde is.

Waar ga je werken

Jij kan direct aan de slag als receptioniste/telefoniste bij Chubb in Badhoevedorp. Er is parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Je kan reageren door op de knop "Solliciteren" te drukken.
Enne, SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Badhoevedorp

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Marjanne Willemsen
Tel: 06 - 83 23 77 60
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:544545
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook