Wij zijn op zoek naar

Receptioniste/telefoniste Gouda, SPARQ

Op zoek naar een leuke baan als receptioniste/telefoniste? Daar kunnen wij jou wel mee helpen! Per 1 december kun jij 2,5 dag per week, stralend een warme ontvangst verzorgen voor een organisatie in Gouda. Jij wilt nu natuurlijk meer weten! Lees gauw verder.

Wat bieden wij jou
  • € 11,50
  • Per 1 december 2,5 dag werken
  • Dinsdag, donderdag, vrijdagmiddag
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Zelfstandige functie
Wie ben jij

Niemand wordt door jou over het hoofd gezien. Het verzorgen van een warme ontvangst gaat jou natuurlijk af. Daarnaast weet jij jouw gastvrijheid ook telefonisch en per mail over te brengen.

  • Per 1 december ben jij beschikbaar op de dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag.
Wat ga je doen

Jij bent als receptioniste/telefoniste het visitekaartje van deze organisatie in Gouda. Jij houdt je zelfstandig bezig met het ontvangen, inschrijven en aanmelden van gasten. Tussendoor rinkelt de telefoon, de telefoonetiquette is jou niet vreemd, jij schakelt degene aan de lijn netjes door. Even de slagboom openen voor een gast,nog wat licht administratieve taken verrichten en jouw dag zit er weer op!

  • Dinsdag en donderdag werk jij van 8.00-17.00 , vrijdagmiddag van 12.30-17.00
Waar ga je werken

De organisatie waar je voor gaat werken in Gouda, zorgt voor instroom en duurzame inzetbaarheid van medewerkers in transport & logistiek.

Sollicitatie

Voel jij je geroepen voor deze functie? Solliciteer snel, druk op de knop 'Solliciteren' of stuur je cv naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Gouda

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:553690
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook