Wij zijn op zoek naar

Receptioniste/telefoniste in de Meern

Zin in een nieuwe uitdaging als receptioniste/telefoniste? Je verder blijven ontwikkelen en door blijven groeien? Dat kan allemaal bij deze werkgever. Scrol naar beneden om meer informatie te vinden over jouw nieuwe baan als receptioniste/telefoniste bij dit bedrijf in de Meern!

Wat bieden wij jou
  • Direct in dienst bij het bedrijf zelf
  • 27 uur 4 dagen
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Doorgroeien en blijven ontwikkelen!
Wie ben jij

Jij voorziet als receptioniste/telefoniste elke bezoeker graag van een warm welkom! Jouw beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is prima op orde. Daarbij kun jij per direct aan de slag en bent beschikbaar voor vier dagen in de week voor 27 uur. Doorgroeien en verder blijven ontwikkelen is iets wat jij graag doet, en dit kan perfect bij dit bedrijf in de Meern!

Wat ga je doen

Als receptioniste/telefoniste gaat geen enkele binnenkomst van een bezoeker aan jou voorbij.
Jij ontvangt iedereen met jouw glimlach. Wanneer de telefoon gaat, zorg jij ervoor dat degene aan de andere kant van de lijn zich gehoord en geholpen voelt. Even een e-mail wegtikken, en een kop koffie regelen voor de bezoeker die wacht op zijn afspraak. Als receptioniste/telefoniste bij dit bedrijf heb jij met jouw gezellig en hardwerkend team, een leuke en afwisselende werkweek.

Waar ga je werken

Bij dit bedrijf staat het met vol passie zorgen voor mensen, plaatsen en de planeet centraal. Deze werkgever mag zichzelf voor tenminste een jaar lang, een topwerkgever noemen. Daar wil jij als receptioniste/telefoniste natuurlijk direct aan de slag!

Sollicitatie

Bel direct om meer te weten te komen over deze vacature. Ik sta je graag te woord! Je kunt natuurlijk ook reageren door op "solliciteren" te klikken. Maakt niet uit hoe, maar wees er snel bij!

Ohja, SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur De meern

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:512279108
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook