Wij zijn op zoek naar

Receptioniste/telefoniste regio Amsterdam, SPARQ

Wil jij graag een paar dagen in de week als telefoniste/receptioniste het visitekaartje zijn bij Eurest in Amsterdam? Wil je zelf de regie hebben over je uren en dagen ? Geef jij gasten graag een warm welkom? Zit hospitality in jouw DNA? Dan is dit de ideale baan voor jou. Lees gauw verder om meer te weten te komen over jouw nieuwe baan. En wat we je te bieden hebben.

Wat bieden wij jou
  • € 12,00 per uur
  • Direct in dienst!
  • Vakantiedagen en vakantiegeld!
  • Multi inzetbaar tussen maandag en vrijdag
  • Zelf te bepalen van 20 tot 40 uur per week
  • Soms kan je parkeren. Soms moet je met OV komen.
Wie ben jij

Jij bent een sprankelende dame of heer, die energie krijgt van het gastvrij ontvangen van bezoekers op verschillende werkplekken bij Eurest. Omdat je een studie volgt, een eigen bedrijf hebt of als ZZP’er werkt, kun je dit werk prima combineren. Het gaat namelijk om werken op oproepbasis.

  • Beschikbaar maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur
Wat ga je doen

Eurest Food heeft verschillende werkplekken in de regio Amsterdam. Als receptioniste/telefoniste zorg jij dat elke bezoeker een warm ontvangst krijgt. Jij staat ze te woord en wijst hen de weg. Bezoekers die wachten op hun afspraak, voorzie jij van een lekkere kop koffie. Ondertussen werk jij aan de mails in de mailbox. Tussendoor beantwoord je nog even een telefoontje die je in het Engels krijgt. Zo komt jouw talenknobbel goed van pas! Jouw daadwerkelijke takenpakket wisselt per werkplek.

  • Licht administratieve taken
Waar ga je werken

Dagelijks zijn SPARQ medewerkers het gezicht van toonaangevende bedrijven zoals ook bij Eurest.
Als flexibele receptionist/telefonist werk je op verschillende plekken in de regio Amsterdam. Je wordt ingezet bij piek en ziek. Wanneer je bent ingewerkt plannen wij je in op de verschillende diensten. Je geeft zelf aan - via ons planningssysteem - wanneer je beschikbaar bent. Jouw rooster ziet er elke week anders uit. Een flinke dosis flexibiliteit is daarom vereist!

  • Jouw werklocaties zijn goed te bereiken met het OV soms kan je gratis parkeren
Sollicitatie

Ben je helemaal blij geworden van deze flexibele leuke job? Jij kunt nu direct solliciteren via de knop 'Solliciteren'!

Enne, SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Daarom kom je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Denise Keyner
Tel: 06 - 88 49 70 43
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:532908
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook