Wij zijn op zoek naar

Regio receptioniste

Ben jij een geboren gastvrouw (of gastheer!) en lijkt het jou leuk om elke week bij verschillende klanten te werken? Kijk dan snel verder, want wie weet zoeken wij jou als regio receptioniste. Zo werk je afwisselend in bijvoorbeeld Tiel Gorinchem, Andelst of Veenendaal. Meer weten? Scroll snel verder!

Wat bieden wij jou
  • 12,50-13,50 bruto per uur (ex vakantiegeld-/ uren)
  • 8-24 uur (meer of minder kan in overleg)
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Je kennis verbreden met trainingen via SPARQ!
  • Lekker veel afwisseling en geen week is hetzelfde!
Wie ben jij

Jij bent een geboren gastvrouw of gastheer. Hier bedoelen wij mee dat je sociaal bent en graag onder de mensen bent. Verder is het belangrijk dat je als receptioniste een goede basiskennis hebt van de computer. Je hoeft geen ervaring te hebben met speciale systemen, dat leren wij je wel. Last but not least; jij spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede basis van de Engelse taal. Als je een beetje Duits spreekt is dat mooi meegenomen.

  • Het werk als regio receptioniste is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, een eigen bedrijf of als je als ZZP’er werkt. We kunnen samen kijken hoeveel uur je wilt werken en hoe ver je wilt reizen en aan de hand daarvan koppelen wij 1 of mee
Wat ga je doen

Als regio receptioniste probeer jij elke dag het verschil te maken. Je werkt op meerdere locaties en hebt dus een hele afwisselende werkweek. Aan de hand van het aantal uren dat je wilt werken en de km die je wilt reizen, gaan wij kijken welke klanten een goede match met jou zijn.

Ben je benieuwd naar een voorbeeldweek van een regio receptioniste?

Op maandag start jouw werkweek met een ochtend dienst bij Iveco in Andelst. Op maandag werken veel mensen op kantoor dus het is een gezellige inloop. Daarnaast beantwoord jij de telefoon en bekijkt de mails die zijn binnen gekomen. Tussendoor reserveer jij wat vergaderzalen, regelt een bos bloemen en belt een taxi. In de middag wordt je afgelost door je SPARQ collega dus op naar huis!

Dinsdag ben jij lekker vrij en woensdag ga je bijvoorbeeld naar een nieuwe klant in Tiel. Dit is een nieuwe en drukke locatie. Er komt veel telefoon en je helpt met het schrijven van het handboek. Tussendoor komen bezoekers en je krijgt veel vragen van alle medewerkers. Een hoop uitzoek werk maar daar draai jij je hand niet voor om! De dag vliegt voorbij.

Donderdag werk jij de middag bij SanoRice in Veenendaal. Het is een rustige middag en je bent vooral druk met administratieve taken. Vrijdag ben je eigenlijk vrij maar wordt je gebeld door onze planning. Er is een zieke bij een klant in Gorinchem en ze vragen of jij de ochtend kunt werken. Je hebt niks gepland dus dat komt goed uit.

Waar ga je werken

Aan de hand van het aantal uren dat jij wilt werken en het aantal km dat je wilt reizen kijken we naar welke klanten een goede match zijn.

Sollicitatie

Je wilt meteen beginnen? Dat begrijp ik! Eerst nog even solliciteren! Dat kan via de knop 'Solliciteren', of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag zo snel mogelijk contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Tiel

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:604539
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook