Wij zijn op zoek naar

Regio receptioniste regio Utrecht

Krijg jij energie van mensen een warm welkom geven? Dan zoeken wij jou als regio receptioniste in de regio Utrecht!

Wat bieden wij jou
  • € 11,50 -€ 13,00 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Zelf min of meer te bepalen
  • Reiskosten vergoeding
  • Je kennis verbreden met trainingen via SPARQ!
Wie ben jij

Jij weet hoe je een gastvrije ontvangst verzorgt, hospitality zit bij jou in het bloed! Dit werk is goed te combineren wanneer jij een studie volgt, een eigen bedrijf hebt of bijvoorbeeld als ZZP’er werkt. Het gaat namelijk om werken op oproepbasis.

Wat ga je doen

Jij bent het visitekaartje van de organisatie! Als receptionist maak jij het verschil tijdens het ontvangst. Je verzorgt een warm welkom, zowel aan de telefoon als achter de receptie. Daarnaast houd je je bezig met licht administratieve taken en zorg je ervoor dat de omgeving van de front office er verzorgd uitziet. Jouw daadwerkelijke takenpakket wisselt per locatie.

Waar ga je werken

Jij zult aan de slag gaan en bezoekers en gasten ontvangen op verschillende locaties bij diverse bedrijven. Zo is geen dag hetzelfde!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door jouw cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 0623186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:523912
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook