Wij zijn op zoek naar

Servicedeskmedewerker Utrecht, SPARQ

Wat doet een servicedeskmedewerker precies?

Wat bieden wij jou
  • Inzet voor langere tijd
  • 12,50-14,00
  • Gave locatie in Utrecht
  • Alles mogelijk tussen de 24 en 40 uur!
Wie ben jij

Als servicedeskmedewerker ben jij het gewend service te verlenen. Jij vindt het een uitdaging om de (interne) klant een stapje voor te zijn en ook verwachtingen te overtreffen. Hiervoor is een beetje creativiteit en een grote dosis enthousiasme nodig. En niet te vergeten klantvriendelijk!

Wat ga je doen

Service verlenen kan je via de computer, telefoon en face to face. In de praktijk is een werkdag als servicedeskmedewerker dus nooit hetzelfde! Alle meldingen en vragen komen via mail of via het FMIS bij jou binnen. Ook zullen er vragen via de telefoon of mail komen. Dit kan uiteenlopen van het reserveren van een vergaderzaal tot het een vraag over een catering bestelling. Ook ben jjij het aanspreekpunt en kan het voorkomen dat je een keer gevraagd wordt bij te springen bij het ontvangen van bezoekers aan de receptie.

We zijn voor deze locatie druk op zoek dus dat betekend dat je tussen de 24 en 40 uur per week kunt werken, afhankelijk van jouw voorkeuren. De werktijden liggen tussen 7:00 en 18:00 uur en de diensten zijn 8 uur per dag.

Waar ga je werken

Bij deze grote locatie in Utrecht (een inspirerend kantorenpark van wel 19 voetbalvelden groot) kan je gemakkelijk komen met auto of openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk voor de deur.

Sollicitatie

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Solliciteer direct of stuur een mail naar recruitment@sparq.nl!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:554622
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook