SPARQ Horeca Uitzendbureau

SPARQ

SPARQ

SPARQ is actief in een speelveld dat voortdurend verandert. De technologische ontwikkelingen bieden steeds meer vormen van en mogelijkheden tot contact. Daarnaast zorgt de individualisering van de samenleving ervoor dat mensen vragen om meer en meer diensten op maat. De grote hoeveelheid contactmomenten die via bijvoorbeeld smartphone, pc en tablet plaatsvinden, maken het persoonlijke – face-to-face – contact tussen mensen steeds schaarser. Tegelijkertijd stellen mensen wel hogere verwachtingen aan persoonlijk contacten.

Persoonlijk contact
SPARQ gelooft in de toegevoegde waarde van persoonlijk contact. Alleen via face-to-face contact onderscheiden organisaties zich van anderen. Daarnaast is het een sterk middel om bezoekers aan een organisatie te binden.

Persoonlijk contact met bezoekers en klanten is essentieel voor het creëren van een echte bezoekbeleving bij elke ontvangst. SPARQ draagt als ervaringsdeskundige graag bij aan een passende invulling en excellente uitvoering. 

Betekenisvolle bezoekbeleving
SPARQ staat al 30 jaar voor het realiseren van onderscheidende bezoekbelevingen. Daarbij staat ons bezoekbelevingsmodel altijd centraal.

SPARQ