Wij zijn op zoek naar

Telefoniste/receptioniste AIG/LVMH

Gastvrije multitasker gezocht! AIG en LVMH in Capelle aan den Ijssel kunnen jouw hospitality talent goed gebruiken voor hun drukke telefooncentrale. Jij kunt hier per direct aan de slag op de dinsdagmiddag, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagmiddag als telefoniste/receptioniste.

Wat bieden wij jou
  • € 14,00
  • Werken bij AIG en LVMH
  • Dagdelen werken 08.30-13.00 12.30-17.30
  • Vier dagdelen werken
  • Reiskosten vergoeding
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
Wie ben jij

Jij bent de rust zelve en weet goed te schakelen. Dat komt goed uit want jij gaat namelijk de twee drukke telefooncentrales van AIG en LVMH bedienen. Daarnaast ben jij ook het visitekaartje van beide bedrijven. Jij verzorgt de ontvangst van elke bezoeker en zorgt ervoor dat de balie er net zo verzorgd uitziet als jijzelf. Een eerste indruk maak je maar één keer!

  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is belangrijk;
  • Jij hebt ervaring als telefoniste/receptioniste.
Wat ga je doen

Naast het beantwoorden van alle telefoontjes en het ontvangen van bezoekers, houd jij je ook bezig met onder andere het reserveren van vergaderzalen, het bestellen van bloemen en lunch, of het versturen van pakketten. Zo'n dagdeel vliegt dus zo voorbij!

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag bij twee bedrijven in Capelle aan den Ijssel. LVMH is actief in het luxe segment van mode en lederwaren, parfum en cosmetica, horloges en juwelen, wijnen en sterke dranken. AIG is een grote Amerikaanse verzekeraar dat wereldwijd actief is, en verschillende verzekeringsoplossingen biedt om bedrijven te helpen hun risico's te managen.

Sollicitatie

Lijkt deze functie je op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de knop Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Capelle aan den ijssel

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:575571
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook