Wij zijn op zoek naar

Telefoniste/receptioniste Zoetermeer

Ben jij als ervaren telefoniste/receptioniste op zoek naar een leuke werkplek?
Stop de zoektocht! Bij deze klant in de bouwwereld, heb jij vanaf jouw nieuwe werkplek een prachtig uitzicht over Zoetermeer. Vanaf 5 september kun jij hier flexibel ingezet worden. Vanaf 1 oktober werk je vaste dagen, de dinsdag en donderdag.

Wat bieden wij jou
  • € 13,13
  • 25 vakantiedagen 8,33% vakantiegeld
  • Werktijden tussen 7.30-17.30
  • Vanaf 5 september of 1 oktober beginnen
  • Goed bereikbaar met het OV of de auto
Wie ben jij

We hoeven jou niet uit te leggen wat hospitality betekent. Ieder contactmoment telt. Jouw gastvrijheid komt goed van pas bij deze baan als telefoniste/receptioniste. Vanaf 5 september kun jij flexibel ingezet worden. Ben je pas vanaf 1 oktober beschikbaar? Jouw sollicitatie is dan nog steeds even welkom!

  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Wat ga je doen

Jouw dag als telefoniste/receptioniste is gevuld met het beantwoorden van de telefoon, het inschrijven en het ontvangen van bezoekers, wat lichte administratieve taken en de verdeling van de post. Dit alles doe je met een prachtig uitzicht, zo kom je de dag wel door!

  • Vanaf 1 oktober werk je de dinsdag en donderdag;
  • de werktijden zijn tussen 7.30-17.30.
Waar ga je werken

Jouw nieuwe werkplek in de Wijk Rokkeveen in Zoetermeer is goed bereikbaar. De bushalte is op loopafstand. Het Station Zoetermeer Oost is binnen een 5 minuten durende wandeling te bereiken. Ook zijn er parkeermogelijkheden.

Sollicitatie

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door jouw cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Zoetermeer

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264624
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:550462
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook