Leer hoe je gastvrijheid door de telefoon uitstraalt!

Training Gastvrij Telefoneren

Er zijn veel manieren om je gasten te woord te staan. Bijvoorbeeld face-to-face, via e-mail of via de telefoon. Telefonisch (klant)contact speelt een grote rol in de dagelijkse werkzaamheden van verschillende functies. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook telefonisch gastvrijheid uitstraalt? In de training Gastvrij Telefoneren leer je zo efficiënt en effectief mogelijk een gesprek te voeren, waarbij gastvrijheid op nummer één staat.

Tijdens de training
Tijdens deze eendaagse training leer je alles over gastvrij en efficiënt telefoneren:

  • Je leert de basisregels van telefonische communicatie.

  • Je leert alles over de gespreksstructuur. Welke fases kent een gesprek en welk doel heeft elke fase?

  • Je leert meer over gesprekstechnieken, zoals actief luisteren, doorvragen en samenvatten.

  • Je leert beter gebruik te maken van je stem en houding. Welk effect heeft dat bijvoorbeeld op klanten en andere bezoekers?

  • Je leert omgaan met diverse typen klanten.

  • Je leert alles over de opvang en afhandeling van telefonische klachten.

Na de training
Bij het succesvol afronden van deze training ontvang je een certificaat. Je gaat gesprekken gestructureerd aan en past technieken toe voor een professioneel en klantgericht gesprek, ook bij klachtenafhandeling.

Is deze training iets voor jou?
Deze training is geschikt voor iedereen die tijdens zijn of haar werk veel te maken krijgt met telefonische gesprekken. Denk aan telefonisten, receptionistes, servicebalie medewerkers, secretariaatsmedewerkers en contactcentermedewerkers.

Werk je voor SPARQ? Wij betalen!
Maak je geen zorgen over de kosten, want als je voor SPARQ werkt betalen wij de trainingen die we je aanbieden.

Trainingslocatie
De training vindt plaats op het hoofdkantoor van SPARQ in Utrecht (Reactorweg 47). De training begint om 10:30 en eindigt rond 18:00 uur. Wij regelen de lunch, koffie, thee, water en tussendoortjes. Wil jij deze training volgen? Bespreek dit dan snel met jouw contactpersoon!

Wil je meer weten over onze trainingen?