Leer hoe je gastvrijheid combineert met veiligheid!

Training Security

Als receptioniste, baliemedewerker, gastvrouw/gastheer of host/hostess ben je een expert in gastvrijheid, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Maar ook de veiligheid van je bezoekers en collega’s hoort bij jouw functie. Maar hoe combineer je eigenlijk gastvrijheid met veiligheid?

Tijdens de training
Tijdens de training ‘Security’ leer je hoe je bezoekers gastvrij kunt ontvangen in een veilige omgeving. Onder andere de volgende onderwerpen komen tijdens deze training aan bod:

  • Je leert alles over het verlenen van een optimale ontvangst. Zo vertalen we onder andere tien punten van ergernis naar tien punten voor een prettig ontvangst.

  • Je leert een stap te maken van klantvriendelijkheid naar klantgerichtheid.

  • Je leert de basis etiquettes.

  • Je leert meer over non-verbale communicatie en representatie.

  • Je leert wat een veilige omgeving is en hoe je deze tijdens je werk creëert.

  • Je leert welke huisregels nodig zijn voor een veilige omgeving.

  • Je leert zoeken naar de balans tussen gastvrijheid en veiligheid.

  • Je leert meer over de veiligheids- en beveiligingsaspecten.

Na de training
Wanneer je de training hebt afgerond ontvang je een certificaat. Je beheerst de principes van gastvrijheid en optimale dienstverlening. Daarnaast beschik je over kennis van de eerste signalering rond beveiliging en veiligheid, en weet je precies wat je in welke situatie het beste kunt doen.

Is deze training iets voor jou?
Deze training is zeer geschikt voor receptionisten, baliemedewerkers, gastvrouwen/gastheren en hosts/hostessen.

Wij betalen!
Omdat wij jouw ontwikkeling super belangrijk vinden kost deze training jou helemaal niets wanneer je voor SPARQ werkt! Hoe fijn is dat?

Trainingslocatie
De training vindt plaats op het hoofdkantoor van SPARQ in Utrecht (Reactorweg 47). De training begint om 10:30 uur en eindigt rond 18:00 uur. De lunch regelen wij! Net als koffie, thee, water en versnaperingen voor tussendoor. Wil jij deze training volgen? Neem dan contact op met jouw contactpersoon.

Wil je meer weten over onze trainingen?