Leer ook buitenlandse bezoekers gastvrij te verwelkomen!

Training Zakelijk Engels

Waarschijnlijk ben je al erg bekend met de Engelse taal. Je hoort het continu om je heen en misschien spreek je het af en toe. Engels spreken op zakelijk niveau kan, zeker in het begin, best lastig zijn. Ontvang je voor je werk regelmatig buitenlandse bezoekers? Of spreek je vaak buitenlandse gasten via de telefoon? Of werk je voor een internationaal bedrijf met veel buitenlandse medewerkers? Dan kan de training Zakelijk Engels goed van pas komen. In deze training ontvang je tips en adviezen om goed te communiceren met buitenlandse bezoekers of gasten.

Tijdens de training
Tijdens de eendaagse training Zakelijk Engels leer je hoe je een goed gesprek kunt voeren met buitenlandse gasten. Zo is er onder andere aandacht voor de volgende onderwerpen:

  • Je leert je Engelstalige telefonische gesprekken te verbeteren.

  • Je leert buitenlands bezoek te ontvangen.

  • Je leert belangrijke do’s en don’ts.

  • Je leert binnen je organisatie in het Engels te presenteren.

  • Je leert small-talk gesprekken te voeren.

  • Je leert meer over omgangsvormen en cultuuraspecten.

Na de training
Na de training ontvang je een certificaat en kun je vol zelfvertrouwen Engelse zakelijke gesprekken voeren. Hierdoor kun je een stapje extra zetten waardoor ook de buitenlandse gasten jouw optimale gastvrijheid kunnen ervaren.

Is deze training iets voor jou?
Deze training is heel erg nuttig voor iedereen die te maken heeft met Engels sprekende gasten, bezoekers of collega’s.

Kosten? Niet als je voor SPARQ werkt!
Bij SPARQ investeren we graag in jouw toekomst. We streven ernaar om gedurende één jaar, twee trainingen aan te bieden op basis van jouw behoefte, en de behoefte van je werkgever. Werk je voor SPARQ? Dan betalen wij jouw training!

Trainingslocatie
De training vindt plaats op het hoofdkantoor van SPARQ in Utrecht (Reactorweg 47). De training begint om 10:30 en eindigt rond 18:00 uur. Natuurlijk verzorgen wij een heerlijke lunch, genoeg koffie, thee en water. En wat lekkers voor tussendoor! Meedoen? Geef dit aan bij je contactpersoon!

Meer weten over onze trainingen?