Kom jij ons team versterken?

Vacature: Pool intercedent regio Rotterdam / Den Haag

Word jij blij van mensen een leuke baan bezorgen? Heb je feeling met hospitality? Houd je van de afwisseling tussen contact met kandidaten en met klanten? Wauw, dan hebben wij een leuke baan voor jou! Een baan waar deze dingen samenkomen!

Binnen SPARQ verzorgen we voor onze klanten de ontvangst binnen grote organisaties. Zo regelen we voor hen de ziekte- en vakantie vervanging van de vaste medewerkers. Als pool intercedent zorg je dat er voldoende kandidaten zijn ingewerkt om onze klanten te voorzien van een receptionist(e) of gastvrouw/gastheer bij de ontvangst of een facilitair medewerker op de facilitaire afdeling.

Doordat je goed contact hebt met je klanten weet je goed wat er speelt bij hen, zodat je goed kunt inspelen op situaties. Je weet namelijk al lang van tevoren wanneer iemand met vakantie gaat en of er een operatie in de planning ligt.

Daarnaast is je pool van kandidaten goed gevuld, zodat je ziekte of andere onverwachte uitval bij de klant direct kunt oplossen met een geschikte kandidaat van SPARQ.

Je werkt nauw samen met onze planningsafdeling. Zij zorgen voor de dagelijkse planning bij de klanten. Daarnaast zorg je in samenwerking met onze afdeling recruitment voor een continue toestroom van nieuwe kandidaten. Er komen namelijk steeds nieuwe klanten bij en kandidaten stromen door.

Ondanks dat je goed voorbereid bent, de klant goed kent en de samenwerking met de verschillende afdelingen goed verloopt, word je op zijn tijd ook geconfronteerd met onverwachte uitval. Het is dus erg belangrijk dat je goed tegen hectiek en stress kunt.

Daarnaast heb je regelmatig en goed contact met de kandidaten. Zitten zij nog op hun plek? Willen zij meer uren? Zo doe je er alles aan om te zorgen dat zij het goed hebben bij ons als werkgever SPARQ en bij onze klanten!

Wij zijn een detacheringsbureau op het gebied van ontvangst en facilitaire functies. We voorzien in hoogwaardige personele bezettingen bij bijvoorbeeld de overheid, grootzakelijke klanten en MKB opdrachtgevers alwaar we efficiënte facility-medewerkers en gastvrije hostessen en receptionistes (m/v) leveren. Wij zijn een zgn ‘Special label’ van Tempo Team. Samen met Tempo Team behoren wij tot de Randstad Groep Nederland. Met z'n allen zijn we de grootste HR dienstverlener van Nederland en de op één na grootste ter wereld.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Dit krijg je van ons:
Medewerkers bij SPARQ presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Kort samengevat:

 • Veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen SPARQ en Randstad Groep Nederland
 • Laptop, telefoon en leaseauto

 • Een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2100,- en € 3000,- (afhankelijk van je werkervaring) op basis van een 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag
 • Choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)
 • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding
 • Een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan de Randstad aandelenregeling

Het betreft een baan van 32-40 uur per week.

Je bent: 
Het is belangrijk dat je bij voorkeur al enige ervaring hebt in ons werkveld. Dat kan als arbeidsbemiddelaar zijn, maar we vinden je profiel ook interessant wanneer je uit onze branche komt en verstand hebt van onze business. Een opleiding aan een Hotelschool, Facilitair management, of een studie Commerciële Economie is een pré.

 • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur commerciële werkervaring. Uit jouw ervaring blijkt dat je klant- en resultaatgericht bent en gedreven om te scoren;
 • Je bent een professionele gesprekspartner en netwerker. Echt een ondernemer die organisatorisch sterk is, barst van de initiatieven en kansen weet te benutten;
 • Professioneel selecteer je de beste kandidaten voor onze klanten. Hiervoor stel je selectieprofielen op, voer je intakegesprekken en check je referenties;
 • Je bouwt bestaande relaties gedreven uit, bouwt een sterk netwerk en weet waar kansen liggen;
 • Op tactisch en operationeel niveau ben jij voor je relaties een professionele sparringpartner. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de inkoop, het relatiebeheer en waarborg je de kwaliteit van onze dienstverlening;
 • Je hebt affiniteit en interesse in het begeleiden van je medewerkers en bent scherp op hun ontwikkeling

Leuk hè?
Ben jij nou ook zo enthousiast over deze functie en wil je graag aan de slag als Pool intercedent bij ons? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je vragen over de inhoud van de vacature of over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Agnes Pols Operationeel Manager SPARQ. Zij is bereikbaar op 06-53789205 of per e-mail agnes.pols@sparq.nl Zij staan je graag te woord en zien uit naar jouw reactie!