Ben jij onze nieuwe collega?

Vacature: Senior intercedent SPARQ Noord-Oost Nederland

Word jij blij van mensen een leuke baan bezorgen? Heb je feeling met hospitality? Houd je van de afwisseling tussen contact met kandidaten en met klanten? Wauw, dan hebben wij een leuke baan voor jou! Een baan waar deze dingen samenkomen!

Hoe ziet je dag eruit:

Voor de regio Noord-Oost Nederland zoeken wij een senior intercedent. Als senior intercedent ben je verantwoordelijk voor koude & warme sales, detachering en werving en selectie van personeel in jouw regio. Je bent in de regio verantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen en de bemiddeling van onze medewerkers bij jouw opdrachtgevers, waar je tegelijk accountmanager voor bent. Dit maakt dat je je opdrachtgever en contactpersonen van A tot Z kent, je exact weet wat ze van je verwachten en je elke dag je best doet de verwachtingen te overtreffen.

Je begeleidt je gedetacheerden bij de opdrachtgever met raad en daad, daarbij ondersteund door een backoffice en planning. Zij ontzorgen je op het gebied van planning, juridisch inhoudelijke vraagstukken en andere HR taken. Jij hebt je handen daardoor vrij om je salesplan uit te werken, uit te voeren en in de markt actief te zijn met je commerciële doelstellingen (70%). Daarnaast ben je regelmatig bij je bestaande klanten om de relatie te onderhouden, commerciële kansen te grijpen en ons merk te laten groeien. 

Wij zijn een detacheringsbureau op het gebied van ontvangst en facilitaire functies. We voorzien in hoogwaardige personele bezettingen bij bijvoorbeeld de overheid, grootzakelijke klanten en MKB opdrachtgevers alwaar we efficiënte facility-medewerkers en gastvrije hostessen en receptionistes (m/v) leveren. Wij zijn een zgn ‘Special label’ van Tempo Team. Samen met Tempo Team behoren wij tot de Randstad Groep Nederland. Met z'n allen zijn we de grootste HR dienstverlener van Nederland en de op één na grootste ter wereld.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

 

Je bent:

Voor deze functie zoeken wij een collega die bij voorkeur al enige ervaring heeft in ons werkveld. Dat kan als arbeidsbemiddelaar zijn, maar we vinden je profiel ook interessant wanneer je uit onze branche komt en verstand hebt van onze business. Een opleiding aan een Hotelschool, Facilitair management, of een studie Commerciële Economie is een pré.
 

We zoeken in ieder geval naar nauwe aansluiting met de volgende punten.

 • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur commerciële werkervaring. Uit jouw ervaring blijkt dat je klant- en resultaatgericht bent en gedreven om te scoren;

 • Je bent een professionele gesprekspartner en netwerker. Echt een ondernemer die organisatorisch sterk is, barst van de  initiatieven en kansen weet te benutten;

 • Professioneel selecteer je de beste kandidaten voor onze klanten. Hiervoor stel je selectieprofielen op, voer je intakegesprekken en check je referenties;

 • Als resultaatgerichte ondernemer weet je hoe je omzet-, margebijdrage-, groei- en rendementsdoelstellingen moet halen. Je bouwt bestaande relaties gedreven uit, bouwt een sterk netwerk en weet waar kansen liggen;

 • Op tactisch en operationeel niveau ben jij voor je relaties een professionele sparringpartner. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de inkoop, het relatiebeheer en waarborg je de kwaliteit van onze dienstverlening;

 • Je hebt affiniteit en interesse in het begeleiden van je medewerkers en bent scherp op hun ontwikkeling

 

Dit krijg je van ons:

Medewerkers bij SPARQ presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Kort samengevat:

 • Een goede werksfeer

 • Salaris op basis van jouw werkervaring

 • Bonusregeling waar jezelf invloed op hebt

 • Benefit-budget dat je (bijvoorbeeld) kunt inzetten voor extra vrije dagen of salaris

 • Laptop, telefoon en leaseauto

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

 • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen


Het betreft een functie voor 40 uur per week.
Salarisindicatie: €2.307  - €3.709
Dienstverband: Vast
Uren: 40 uur
Aanvangsdatum: In overleg
Werklocatie: Noord-Oost Nederland
 

Leuk hè?

Ben jij nou ook zo enthousiast over deze functie en wil je graag aan de slag als Senior intercedent bij ons? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je vragen over de inhoud van de vacature of over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Laura Rebergen, Operationeel Manager SPARQ. Zij is bereikbaar op 06-22809659 of per e-mail laura.rebergen@sparq.nl.

Zij staat je graag te woord en wij zien uit naar jouw reactie!