Wij zijn op zoek naar

Vakantiebaan als telefoniste/receptioniste in Amersfoort

Geen vakantieplannen maar wél plannen om te werken en geld te verdienen voor een leuke toekomstige vakantie?
Dan heb je hier jouw vakantiebaan als telefoniste/receptioniste gevonden! Vanaf week 27 wordt jij ingewerkt als telefoniste/receptioniste bij Bureau Veritas in Amersfoort! Scrol naar beneden om meer te weten te komen over jouw vakantiebaan!

Wat bieden wij jou
  • Vakantiebaan voor week 28-32
  • 25 vakantiedagen naar rato 8,33% vakantiegeld
  • € 12,00-€ 13,00 verdienen
  • Werktijden van 08.30-17.00
Wie ben jij

Jij wilt graag een vakantiebaan waar jij aan de slag kunst als telefoniste/receptioniste. En die hebben wij voor jou! Jij bent van week 28-36 flexibel inzetbaar. Het aantal uren per week kan variëren van 12 uur tot aan 32 uur. Woon je ook nog eens in Amersfoort? Dat zou extra mooi zijn!

  • In week 27 ben jij beschikbaar om ingewerkt te worden voor deze leuke baan als telefoniste/receptioniste
Wat ga je doen

Wanneer men bij jou aan de balie komt, is men zeker van een gastvrij ontvangst. Maar ook aan de telefoon voelt men zich helemaal welkom wanneer jij deze opneemt en hen te woord staat. Tijdens het bellen en ontvangst door, regel jij ook wat administratieve taken.

  • Heb je na deze vakantiebaan de smaak te pakken gekregen en wil je graag verder werken als telefoniste/receptioniste? Dat kan zeker bij SPARQ!
Waar ga je werken

Jij gaat werken als telefoniste/receptioniste bij Bureau Veritas in Amersfoort. Bureau Veritas bevindt zich in een verzamelpand. Jouw werkplek is midden op de afdeling.

Sollicitatie

Dit is jouw droom vakantiebaan! Solliciteer dus gauw, druk op 'Solliciteren' of stuur je cv naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Tot gauw!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Amersfoort

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 0610264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:513713620
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook