Wij zijn op zoek naar

Vakantiebaan Receptioniste Avaya Nieuwegein

Jij bent op zoek naar een leuke vakantiebaan als receptioniste? Die hebben wij voor jou in Nieuwegein! Van 1 augustus tot en met 17 augustus werk je de maandag tot en met donderdag halve dagen. De middagen ben je lekker vrij! Zo heb je alle tijd voor bijvoorbeeld je hobby's, en heb je ook nog eens een heerlijk lang weekend!

Wat bieden wij jou
  • € 12,00
  • 09.00-13.30
  • Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
  • 1 augustus tot en met 17 augustus
Wie ben jij

Jij bent als receptioniste graag het visitekaartje van Avaya in Nieuwegein. De voertaal is hier Engels. Het is dus wenselijk dat jij je gasten en collega's ook in het Engels te woord kan staan.

Wat ga je doen

Jouw vakantiebaan als receptioniste bestaat niet alleen uit het ontvangen van gasten. Jij zult ook zorgen voor de postverwerking, administratieve taken en het bestellen van lunches en kantoorartikelen. Zo'n halve dag is zo voorbij gevlogen! Kun jij de middag weer genieten van jouw vrije tijd!

Waar ga je werken

Jouw vakantiebaan als receptioniste is deze zomer bij Avaya in Nieuwegein. Avaya is toonaangevend als wereldwijde aanbieder van oplossingen op het gebied van zakelijk samenwerken en communiceren.

Sollicitatie

Toffe vakantiebaan hè? Wacht dus niet te lang en reageer gauw! Druk op de knop "Solliciteren" of stuur je cv met vermelding van de vacature naar recruitment@sparq.nl. Ik reageer dan zo snel mogelijk op jouw sollicitatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Nieuwegein

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 0623186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:543438
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook