Wij zijn op zoek naar

Vakantiebaan receptioniste in Amersfoort

Jij bent op zoek naar een leuke vakantiebaan als receptioniste in Amersfoort... Wij hebben die vakantiebaan voor jou! Het gaat om twee klanten in Amersfoort, een leuke afwisseling dus! Meer weten over jouw nieuwe vakantiebaan? Scrol dan gauw naar beneden!

Wat bieden wij jou
  • € 12,50 - € 13,50 bruto per uur
  • Zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • Reiskosten vergoeding
  • Werken bij één of twee bedrijven in Amersfoort
  • Juni,juli en augustus
Wie ben jij

Jij bent als receptioniste het visitekaartje van twee bedrijven in Amersfoort. Geen enkele binnenkomst van een bezoeker gaat aan jou voorbij. Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheers jij goed in woord en geschrift.

Wat ga je doen

Als receptioniste in deze vakantiebaan zorg jij in de maanden juni, juli en augustus, dat elke bezoeker een warm ontvangst krijgt. Jij staat ze te woord en wijst hen de weg. Bezoekers die wachten op hun afspraak, voorzie jij van een lekkere kop koffie. Ondertussen werk jij aan de mails in de mailbox. Tussendoor beantwoord je nog even een telefoontje die je in het Engels krijgt. Zo komt jouw talenknobbel goed van pas!

Waar ga je werken

Jouw vakantiebaan als receptioniste in Amersfoort voer je uit bij een chemiebedrijf en een bedrijf in de zorg. Jouw werklocaties zijn beiden goed te bereiken met het OV.

Sollicitatie

Dat is een leuke vakantiebaan! Jij kunt nu direct solliciteren via de knop 'Solliciteren'!

Ohja, SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amersfoort

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 0610264824
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:512303150
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook