Wij zijn op zoek naar

Vakantiebaan receptioniste in Den Haag

Ben jij in voor toffe job met afwisseling, waar geen dag hetzelfde is? En ga jij graag de uitdaging aan om voor verschillende bedrijven in Den Haag te werken?
Lees dan gauw verder over jouw vakantiebaan als receptioniste!

Wat bieden wij jou
  • € 12 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld
  • 16 - 40 uur per week
  • Werken op verschillende leuke locaties
  • Per direct vakantiebaan. Later leuke bijbaan?
  • Verschillende plekken in Den Haag
Wie ben jij

Jij? Jij bent iemand die in de zomermaanden lekker even wil bijverdienen. Deze vakantiebaan als receptioniste is ideaal te combineren met je studie, je werk als zzp’ er of vrijwilligerswerk! Belangrijk is dat je het leuk vindt om gasten te ontvangen en een warm welkom te geven.

  • Jij bent in september ook beschikbaar? Top!
Wat ga je doen

Als receptioniste geef je de gasten een warm welkom. De werkzaamheden verschillen per bedrijf. Bij de één behandel je ook telefoontjes, bij de ander weer niet. Verwerken van post en pakketten kan ook. Bestellen van bloemen? Kan. Geen dag hetzelfde!

Waar ga je werken

Voor een verschillend aantal uren kun je aan de slag als receptioniste. Parttime. Fulltime. Het kan allemaal. Wij zijn zo flexibel. Bij verschillende bedrijven in Den Haag.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Je kunt direct reageren door op de knop "Solliciteren" te drukken. Of je cv met vermelding van deze vacature, te mailen naar recruitment@sparq.nl!
SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ, hoor!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Daniëlle
Tel: 06-10264624
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:546780
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook