Wij zijn op zoek naar

Vakantiewerk receptioniste m/v regio Eindhoven

Wil je in de zomermaanden lekker bijverdienen? En dan het liefst ook nog in een leuke functie! Hebben wij voor je!! Je kunt er ook nog een leuke bijbaan aan overhouden. Hoeft niet hoor, als je dat niet zoekt ;)

Wat bieden wij jou
  • €12 bruto per uur
  • Lekker bijverdienen voor je vakantie ;)
  • 8,33% vakantiegeld + 25 vakantiedagen
  • 16-40 uur per week
  • Vakantiebaan kan bijbaan worden. Als je wil :)
  • Regio Eindhoven
Wie ben jij

Jij? Jij bent iemand die in de zomermaanden lekker even wil bijverdienen. Naast je studie of ander werk. Belangrijk is dat je het leuk vindt om gasten te ontvangen en een warm welkom te geven.

Wat ga je doen

Als receptioniste geef je de gasten een warm welkom. Gasten die bij onze klanten op bezoek komen. De werkzaamheden verschillen per bedrijf. Bij de een behandel je ook telefoontjes, bij de ander weer niet. Verwerken van post en pakketten kan ook.

Waar ga je werken

Bij onze opdrachtgevers. In de regio Eindhoven.

Voor een verschillend aantal uren kun je aan de slag. Parttime. Fulltime. Het kan allemaal. Wij zijn zo flexibel. Hopelijk jij ook ;)

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop 'Solliciteren' of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team terecht komt. Maar je gaat gewoon aan de slag via SPARQ hoor! ;)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Eindhoven

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Denise Groenendijk
Tel: 06-15021707
E-mail: recruitment@sparq.nl
Vacature ID:518846874
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook