SPARQ Horeca Uitzendbureau

Ontvangst

Mensen komen in contact met organisaties. Ze komen bijvoorbeeld langs voor een zakelijke vergadering. Hebben een afspraak in een ziekenhuis. Of bezoeken de gemeentebalie voor een nieuw paspoort. Wat de redenen voor een bezoek ook zijn, de eerste indruk is bepalend voor hoe iemand over een organisatie denkt. SPARQ zorgt er – ook bij uw bedrijf – voor dat elke ontvangst voor de bezoeker een beleving is. Dat doen we inmiddels al meer dan twintig jaar.

Wat kan SPARQ voor u betekenen?
SPARQ ondersteunt u bij uw volledige bezoekersontvangst. Daarbij kiest u zelf waar u behoefte aan heeft. Of het nu gaat om tijdelijke receptieondersteuning of u juist de volledige bezoekontvangst wilt uitbesteden; u beschikt via SPARQ altijd over ervaren mensen die elk bezoek tot een beleving maken. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor uw organisatie:

  • Ontzorging: wij nemen uw bezoekontvangst volledig uit handen
  • Recruitment: u zet onze mensen flexibel in, wanneer u wilt. En tijdelijk of permanent
  • Training & Assessment: verbeter uw dienstverlening en bezoekersontvangst via onze trainingen en assessments


SPARQ biedt ondersteuning door het hele land. Dit betekent dat u altijd beschikt over mensen die dichtbij uw organisatie wonen. We zijn specialist en leveren u daarom altijd mensen die net dat beetje meer bieden. Als onafhankelijk merk binnen de Randstad Groep hebben we bovendien toegang tot een groot en kennisintensief netwerk.

Sander van de Goorbergh, Director Real Estate & Facilities
We willen niet meer zonder SPARQ
Sander van de Goorbergh, Director Real Estate & Facilities
Lees meer >

SPARQ Training & Assessment
Lees meer >
main3
Wilt u gastvrij ontvangst voor uw gasten?
Contact >

Neem contact met mij op

Bezig met verzenden

main3
Wilt u gastvrij ontvangst voor uw gasten?
Contact >