SPARQ Horeca Uitzendbureau

Hospitality managers

Sparq bemiddelt hoogwaardig personeel voor leidinggevende posities binnen de horeca, catering, banqueting en evenementenbranche. We werven en selecteren voor vacatures (detachering of fee) en interim posities (detachering). We hebben uitgebreide ervaring in veel branches, zoals bedrijfscatering, evenementen, banqueting, partycatering, traditionele horeca en hotellerie. Sparq vindt de kandidaten die u zelf niet vindt!

Ons werving- en selectieproces is gericht op de optimale match, efficiënte samenwerking en ultieme gastvrijheid. Onze consultants zijn bijzonder toegewijd, hebben een groot netwerk en kennen de markt door en door.

  • Kandidaten hebben een relevante afgeronde mbo- of hbo-opleiding en werkervaring in de horeca, retail en/of hospitality-branche.
  • Uiteraard zijn ze gastvrij in hun denken en doen.
  • Zij doen bij ons een competentie- én cultuurtest voor de ultieme 'jobfit'.
  • Wij checken hun referenties en houden een uitgebreid persoonlijk gesprek. Ook stemmen we de arbeidsvoorwaarden met de kandidaten af. Vervolgens selecteren we twee tot drie kandidaten met het passende profiel én de juiste uitstraling, die we aan u voorstellen.
  • Als u uw keuze heeft gemaakt kunnen wij u desgewenst adviseren. De kandidaat kan snel bij u aan de slag.

Hospitality advies op maat
Om uw evenement, hoe groot en complex ook, perfect te laten verlopen, denkt Sparq graag in een vroeg stadium met u mee. Wij adviseren u over personeelsplanningen, eventbezettingen en recruitmentvraagstukken. 

SPARQ scoort hoog op onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek
SPARQ scoort hoog op onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek
T&A Cedeo Certificaat
Lees meer >

Bel direct met Jan Willem (06) 52 09 01 35
Stuur een e-mail >
main3
Sparq vindt de kandidaten die u zelf niet vindt!
Meer weten? >

Neem contact met mij op

Bezig met verzenden

main3
Sparq vindt de kandidaten die u zelf niet vindt!
Meer weten? >