SPARQ Horeca Uitzendbureau

Interne vacatures

Interne vacatures

Als medewerker van SPARQ maak jij het verschil. Hospitality én vakmanschap zitten verankerd in jouw DNA, net als jouw passie voor de facilitaire branche. Je kunt commercieel denken en communiceren op verschillende niveaus. Je bent klantvriendelijk, collegiaal en loyaal. Je houdt het belang van SPARQ steeds goed voor ogen. Maar je bent ook een Mensenmens die verbindt en die onderlinge verbanden koestert.

Het is belangrijk dat je je kunt verplaatsen in de (persoonlijke) situaties van je opdrachtgever en in die van je flexwerkers die een oplossingsgerichte houding van je vragen. Omdat werken bij SPARQ & Mailprofs ook pittig kan zijn, is het belangrijk dat je tegen een stootje kunt, stressbestendig bent en je je hoofd koel houdt als er deadlines of stevige uitdagingen naderen. Niemand gaat zeggen dat het makkelijker wordt. Je voelt je verantwoordelijk voor de business, maar laat die los als je ’s avonds naar huis toegaat. Welkom bij SPARQ!

Wat bieden wij jou?

  • Een leerzame, afwisselende baan of stage die raakt aan HR én commercie; je leert onder meer plannen en organiseren, belangen afwegen, inschattingen maken en onderhandelen en communiceren op verschillende niveaus 
  • Werken in een multidisciplinair team met grote landelijke spreiding, je leert je eigen boontjes te doppen binnen een grote corporate organisatie.
  • Een uitstekende basis om door te groeien naar andere functies, ondersteund met vakinhoudelijke trainingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Werken vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid, geen baan waarin we elke dag op je handen kijken, maar vertrouwen op je eigen kunnen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent betrokken in het werk en bereid die extra stap te zetten voor je opdrachtgever, medewerker of collega
  • Daadkrachtig en flexibel, je presteert het beste onder druk
  • Commercieel inzicht en gedreven om het beste uit elke situatie te halen
  • Je voelt je thuis in de Hospitality en de facilitaire  branche.

(intern Sitemanager) Mariska Jansen
Gastvrijheid is geen modewoord voor ons, het zit in ons DNA
(intern Sitemanager) Mariska Jansen
Lees meer >

Zoek een vacature

Kies een vestiging:

Uitgelichte vacatures

Stagiaire Recruiter