Safety Hosts

Inmiddels leven we alweer een behoorlijke tijd in het corona-tijdperk. Zowel het oplopende, als aflopende aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijven het nieuws van de dag. Daarnaast worden veiligheidsmaatregelen met enige regelmaat aangescherpt of versoepeld. En die maatregelen, dat vraagt om een hoop flexibiliteit van bedrijven, ziekenhuizen, winkels en ondernemingen. Ook van jou dus.

Gastvrije check op de maatregelen
Als gespecialiseerde zusteronderneming van Tempo-Team houden wij ons volledig bezig met gastvrijheid en hospitality. Onze Safety Hosts kunnen je een hoop zorgen en werk uit handen nemen. Met een grote dosis gastvrijheid en een vriendelijke glimlach informeren ze je gasten over de anderhalve meter maatregelen en de hygiëne regels. Indien nodig checken ze het coronatoegangsbewijs. Daarnaast kunnen ze gasten attenderen het dragen van mondkapjes, het volgen van eventuele looproutes en zijn ze altijd beschikbaar voor vragen.

Kun jij wat extra handjes gebruiken?
Inmiddels worden onze Safety Hosts al op meerdere locaties ingezet. Denk aan ziekenhuizen, scholen, kantoren en in overheidsgebouwen. Maar ook voor winkels en horecagelegenheden kunnen onze Safety Hosts een oplossing bieden. Kun jij wat extra handjes gebruiken om alles omtrent de veiligheidsmaatregelen in goede banen te leiden? Wij helpen je daar graag bij. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met mij op