SPARQ'er aan het woord: Hedy Nettekoven

Netty is al bijna drie jaar receptioniste / gastvrouw bij SPARQ. Hoe ze werken bij SPARQ ervaart? Dat lees je in dit interview.

Hoi Netty! Hoe lang werk je al voor SPARQ en wat is jouw functie?
Ik werk momenteel 2 jaar en 9 maanden voor SPARQ als ambulant recepioniste/gastvrouw.

Bij welk bedrijf werk je nu?
Ik werk voor verschillende bedrijven, waaronder ThyssenKrupp, Fokker, GE Healthcare, GEA Nederland, Schneider Electric, Smurfit Kappa en verschillende Rabobank vestigingen.

Hoe lang werk je al voor dit bedrijf?
In mei 2017 ben ik bij het eerste bedrijf begonnen en in de loop der tijd ben ik bij meerdere bedrijven gaan werken.

Wat maakt werken voor SPARQ zo leuk?
Wat het voor mij zo leuk maakt om voor SPARQ te werken als ambulante is de veelzijdigheid en afwisseling. Geen enkele dag is hetzelfde omdat ik bij verschillende bedrijven werk. Dit maakt het af en toe ook wel weer een leuke uitdaging omdat je niet bekend bent met het bedrijf en de werkzaamheden. En natuurlijk het contact wat je met de collega’s bij de verschillende bedrijven opbouwt.

Heeft het bedrijf bijzonderheden, zoals uitjes of borrels?
In januari hebben we een nieuwjaarsborrel gehad, deze keer ook in Eindhoven voor de medewerkers die in Brabant en Limburg werkzaam zijn. Ook is er in februari een borrel georganiseerd voor de vaste- en ambulante medewerkers die werkzaam zijn bij de vestigingen van de Rabobank.

Wat zeg jij tegen mensen als ze vragen naar wat voor werk je doet en hoe beveel jij SPARQ dan aan?
Als mensen me vragen naar wat voor werk ik doe, dan geef ik het volgende antwoord: Ik heb een afwisselende baan als ambulante receptioniste/gastvrouw bij verschillende leuke bedrijven met fijne collega’s. SPARQ geeft je de mogelijkheid om op vaste of verschillende locaties werkzaam te zijn met prettige collega’s. Er worden ook leerzame trainingen aangeboden om je verder te kunnen ontwikkelen.

Ook werken bij SPARQ? Solliciteer op één van onze vacatures!