SPARQ Hospitality

Wij stellen ons graag voor!

Al dertig jaar lang doen we er alles aan om bezoekers en gasten een warme ontvangst te bieden. Want je weet wat ze zeggen: je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! Daarom is het onze missie om de verwachtingen van de gasten altijd ruimschoots te overtreffen! Maar ook voor facilitaire banen en vraagstukken kunnen wij je helpen. Een aantal jaar geleden hebben we ons aangesloten bij Tempo Team, en inmiddels helpen we de leukste bedrijven te verbinden aan de beste ontvangst medewerkers en facilitaire medewerkers door heel Nederland.

Werken voor SPARQ
Wanneer je wilt werken voor SPARQ zit gastvrijheid en hospitality voor 100% in je DNA. Je bent extreem servicegericht en doet er alles aan om de verwachtingen van je gasten te overtreffen. Je werkt voor multinationals, bekende advocatenkantoren en luxe banken en zorgt ervoor dat hun gasten een perfecte eerste indruk krijgen van het bedrijf. Om je hierbij te helpen bieden we bij SPARQ diverse trainingen aan die je direct kunt toepassen binnen je werkzaamheden. 

Ook als je ambities hebt in het facilitaire werkgebied zit je bij SPARQ helemaal goed. Ga jij geen facilitaire uitdaging uit de weg? Mooi! Dan ben jij de perfecte persoon om aan de slag te gaan bij onze klanten. En weet je wat het leuke is? Je kunt aan de slag op verschillende locaties. Dat betekent meer leuke collega’s, meer leuke klanten en meer mooie uitdagingen!

Werken met SPARQ
Bij SPARQ werken we alleen met servicegerichte professionals. Van gastheer/gastvrouw en receptionist(e), tot front office manager. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij SPARQ gaat iedereen elke dag voor een excellente gastbeleving. Daarbij vinden we persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. Om onze SPARQ’ers daarin te ondersteunen en uit te dagen bieden we vele interne trainingen aan die direct toepasbaar zijn in het werkveld.

Naast het realiseren van een excellente gastbeleving, kunnen wij ook ondersteunen bij facilitaire taken. Onze medewerkers bouwen bijvoorbeeld zalen om, nemen grote pakketten aan van leveranciers, sluiten computerschermen aan of vervangen lampen. En ze kunnen nog veel meer! Geen tijd om dit zelf te coördineren? Geen probleem! Ook die medewerkers kunnen wij verzorgen.

Kies voor ontzorging
Mensen, maar ook bedrijven ontzorgen. Dat doen wij al dertig jaar lang heel graag! Samenwerken met SPARQ betekent dan ook dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over recruitment, ziekmeldingen, inwerktrajecten, planningen en uitbetaling. Dat regelen wij allemaal voor jou!

Samenwerken met SPARQ?