Laten we samenwerken!

Ervaren ontvangst- of facilitaire medewerkers nodig?

Communicatie en contact is tegenwoordig nog nooit zo veelzijdig geweest. We bellen, mailen, whatsappen en skypen wat af. Maar gelukkig gaan we ook nog wel eens bij elkaar op bezoek. Want persoonlijk contact, dat is en blijft het leukst! En daar mogen we dan ook best iets bijzonders van maken. Dat is dan ook waar we altijd 100% voor gaan: iedere bezoeker een fantastische ontvangst beleving laten ervaren!

Verzorging van de ontvangst
Al dertig jaar zijn wij het visitekaartje van grote kantoren. Onze medewerkers verzorgen het eerste contact met gasten en zijn vaak een eerste aanspreekpunt voor interne collega’s. Bij SPARQ geloven we in de toegevoegde waarde van persoonlijk contact. Het is één van de punten waarop organisaties zich kunnen onderscheiden en waardoor ze mensen aan zich kunnen binden.

Bij SPARQ leveren we personeel die met een grote glimlach de ontvangst verzorgen. En deze ontvangst kan ontzettend divers zijn. Van het verzorgen van een kopje koffie of thee tijdens het wachten tot het begeleiden van de gast naar zijn/haar afspraak. En van het verzorgen van de garderobe tot het organiseren van interne evenementen. Maar ook het beheren van de telefoon en e-mail, en het samenwerken met de beveiliging. 

Facilitaire medewerkers
Ook voor de invulling van facilitaire functie kunnen we veel voor je betekenen. Onze facilitaire medewerkers zijn van alle markten thuis. Is er een lamp kapot? Geen probleem! Heb je morgen een evenement en moet de vergaderzaal opgebouwd worden? Dat komt helemaal goed! En staat er een leverancier met vijftig pakketten voor de deur? Jij hebt er geen omkijken naar.

Ontzorging, recruitment en training
Ontzorging, dat klinkt fijn toch? Daarom kunnen we bij SPARQ ook de gehele ontvangst en/of facility uit handen nemen. Met onze ervaren medewerkers in hospitality hoef je je niet meer druk te maken om recruitment, planning, ziekmeldingen, inwerktrajecten en optimale bezetting.

Ervaren medewerkers nodig?
Heb jij ervaren medewerkers nodig die je bezoekers de beste ontvangst kunnen bieden? Of wil je de gehele ontvangst uitbesteden zodat jij er geen omkijken meer naar hebt? Of kun jij misschien wel goede facilitaire krachten gebruiken? Laten we dan samenwerken! Vul snel ons contactformulier in zodat we samen een kopje koffie kunnen drinken! Heb je liever direct contact? Dat kan ook! Bel ons op 088 126 99 14.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?