Wil jij ook werken voor SPARQ?

Heb jij het in je om van elk bezoek een beleving te maken? Dan hoor jij bij SPARQ!

“Goedemorgen! Waar kan ik u mee helpen? Neemt u even plaats! Kan ik u een kopje koffie aanbieden terwijl u op uw afspraak wacht?”. Fijn toch, als je op deze manier ontvangen wordt bij je afspraak of evenement? Werken voor SPARQ betekent het verzorgen van een excellente gastbeleving. Mensen het gevoel geven dat ze heel erg welkom zijn. Maar werken voor SPARQ kan ook betekenen dat je een facilitaire duizendpoot bent. Servicegericht mensen helpen met jouw expertise, en dat alles met een grote glimlach en een grote dosis positieve energie!

We stellen ons graag even voor
SPARQ is dé specialist op het gebied van ontvangst. Waarom? Omdat wij geloven in de toegevoegde waarde van persoonlijk contact! Want met alle huidige technologie kunnen organisaties zich écht onderscheiden in face-to-face contact. Al dertig jaar doen we dit met veel energie en werkplezier door heel Nederland. 

Iedereen een gastvrije ontvangst, dat is ons doel
Van elk bezoek een beleving maken waarbij je alle verwachtingen van je gasten overtreft!. Dat is jouw doel als je in de ontvangst bij SPARQ wilt werken. Je bent een gastvrije duizendpoot, want geen dag is hetzelfde. Afhankelijk van de locatie waar je werkt kun je verschillende werkzaamheden hebben. Zo kun je het eerste aanspreekpunt zijn van bezoekers, de telefoon en mailbox beheren, gasten een drankje aanbieden terwijl ze zitten te wachten of een evenement hosten. Allemaal leuke werkzaamheden dus!

Zit service verlenen in jouw bloed?
Naast het verzorgen van de ontvangst, kun je via SPARQ ook aan de slag binnen het vakgebied facility management. Een bureaustoel kapot? Jij regelt het! Een lampje vervangen? Geen probleem! Je bent hét gezicht van de organisatie en aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken. Je krijgt energie van het meedenken over verbeteringen binnen je werkgebied en samenwerken is helemaal jouw ding. Want een optimale service verlenen voor iedereen, dat doe je natuurlijk het beste samen!

Blijf leren!
Bij SPARQ vinden we jouw ontwikkeling heel belangrijk. Want ook jij bent nooit uitgeleerd! Daarom krijg je bij ons diverse trainingen die je direct kunt toepassen. Werk je voor een internationaal bedrijf? Volg dan een training Zakelijk Engels. Hou jij gedurende de dag honderd balletjes in de lucht? Volg dan de training Time Management! Vind jij het belangrijk dat je gasten zich veilig voelen? Dan bieden we de training Security aan. Ben je in je functie veel aan de telefoon? Leer dan wat fijne tips via de training Gastvrij Telefoneren. En ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle gasten? Dan kun je de training Ontvangstbeleving volgen. Kortom, bij SPARQ staat de ontwikkeling van onze medewerkers écht centraal! Werk je niet voor SPARQ maar wil je wel een training volgen? Dat kan natuurlijk ook!

Zit gastvrijheid en serviceverlening in jouw genen?
En kun je deze vraag volmondig met ‘JA’ beantwoorden? Dan hoor jij in ons team! Schrijf je vrijblijvend bij ons in via ons inschrijfformulier!

Werken in de hospitality? Schrijf je vrijblijvend in!