Trots op onze samenwerkingen!

Onze opdrachtgevers aan het woord

Wij zijn super trots op het feit dat we met zoveel mooie opdrachtgevers samen mogen werken. Samen met hen werken we dagelijks aan één doel: het overtreffen van de verwachtingen van iedere gast. En dat doen we al 30 jaar met enorm veel plezier! Lees hier hoe onze opdrachtgevers onze samenwerking ervaren.

"SPARQ ontzorgt Progress dagelijks in het algehele reilen en zeilen van de receptie en daarnaast zijn zij een zeer gewaardeerde en waardevolle ondersteuning voor het Europese facility team in Rotterdam."
Debby Ferber, EMEA, Facilities Services Manager

"SPARQ is naast een professionele organisatie, prettig om mee samen te werken. Zij luisteren goed en leveren maatwerk."
Robin Dieters, FNV, Huisvesting & Facilitair

"SPARQ levert precies wat wij zoeken. Echt fantastische gastvrouwen die ervoor zorgen dat de klanten aangenaam verrast zijn door een warm ontvangst. Zij managen de bankhal en zorgen ervoor dat klanten zich welkom voelen bij de bank."
Dymphie Stams. Rabobank Helmond

"Vitens heeft sinds eind 2014 een nieuw concept voor de ontvangst; het hospitality concept. In dit concept is opgenomen een balie op het hoofdkantoor, een receptie op afstand voor de andere locaties en een koffiebar. De bezetting hiervan is grotendeels geregeld met vaste medewerkers. SPARQ levert ons een coördinator voor de receptie die invulling geeft aan de functionele sturing. Ook geeft SPARQ de nodige flexibiliteit door professionele gastvrouwen in te zetten op de momenten waarop wij dat nodig hebben. 

Voor de verfijning van de skills van onze gastvrouwen heeft SPARQ met ons een trainingsprogramma ontwikkeld, waarin de gastvrouwen getraind werden met de focus op de persoonlijke kwaliteiten van de medewerkers als basis van een sterk team met een professionele uitstraling."
Marjo Amptmeijer, Vitens, Teammanager Facilitaire Zaken

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?