Trots op onze samenwerkingen!

Onze opdrachtgevers aan het woord

Wij zijn super trots op het feit dat we met zoveel mooie opdrachtgevers samen mogen werken. Samen met hen werken we dagelijks aan één doel: het overtreffen van de verwachtingen van iedere gast. En dat doen we al 30 jaar met enorm veel plezier! Lees hier hoe onze opdrachtgevers onze samenwerking ervaren.

“Onze organisatie heeft 14 eenpersoonsbalies waardoor de continuïteit van dienstverlening aldaar kwetsbaar is. De flexpoule die SPARQ biedt ter ondersteuning van ons eigen personeel is daardoor onmisbaar. We ervaren de samenwerking met hun behulpzame planning en vriendelijke medewerkers als zeer professioneel en zijn blij met hun inzet om te zorgen dat al onze balies altijd bemenst zijn.”
Caesar Hoogstraten, GGZ Rivierduinen, Manager Recepties

"SPARQ is naast een professionele organisatie, prettig om mee samen te werken. Zij luisteren goed en leveren maatwerk."
Robin Dieters, FNV, Huisvesting & Facilitair

''Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met de samenwerking met SPARQ. SPARQ zorgt voor ondersteuning op onze receptie. Wij zijn heel erg blij met het team van SPARQ, de receptionistes zijn erg gastvrij, enthousiast en professioneel. Door de betrokkenheid van SPARQ werken we samen aan een doorontwikkeling van onze dienstverlening.''
Elseline Schouten, HAS, Teamleider Services

"De afgelopen 5 jaren heeft ISALA op verschillende manieren met SPARQ samengewerkt, de verbindende factor is altijd het optimaliseren van gastvrijheid. SPARQ is voor ISALA de logische partner wanneer het om dit soort vraagstukken gaat!"
Johan Jonker, ISALA, Gastvrijheidsmanager

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?