Lees hier de ervaringen van onze SPARQ'ers!

Vraag jij je af hoe het nou echt is om te werken voor SPARQ? Dat snappen we helemaal! Natuurlijk kunnen wij je er alles over vertellen, maar wie kan deze vraag nou beter beantwoorden dan onze eigen SPARQ'ers? Op deze pagina vind je de ervaringen en verhalen van misschien wel jouw nieuwe collega's!

"Ik werk als ambulant receptionist op meerdere locaties, hierdoor krijg ik te maken met verschillende soorten doelgroepen en mensen. Deze afwisseling vind ik erg leuk, omdat geen dag hetzelfde is. Ook de afwisseling tussen grote en kleine locaties qua werkzaamheden maakt dat de werkdruk prettig verdeeld is voor me." Lees hier zijn hele verhaal.
-Rens Klaassen, ambulant receptionist SPARQ
 

"Wat het voor mij zo leuk maakt om voor SPARQ te werken als ambulante is de veelzijdigheid en afwisseling. Geen enkele dag is hetzelfde omdat ik bij verschillende bedrijven werk. Dit maakt het af en toe ook wel weer een leuke uitdaging omdat je niet bekend bent met het bedrijf en de werkzaamheden. En natuurlijk het contact wat je met de collega’s bij de verschillende bedrijven opbouwt." Lees hier haar hele verhaal.
-Hedy Nettekoven, ambulant receptioniste/gastvrouw


"Ik kan niet anders zeggen dan dat SPARQ staat voor professionaliteit, een goede dienstverlening neerzet, betrouwbaar is, prettig in de communicatie is en bestaat uit enthousiaste en betrokken werknemers, op alle niveaus." Lees hier haar hele verhaal.
- Elaine Hendriks, facilitair manager PI Zaanstad

"Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en heb veel contact met receptionisten en ook met de contactpersonen op de campus. Werkplezier betekent voor mij dat ik iets kan betekenen voor anderen en de waardering die ik daarvoor krijg put ik veel energie uit. Dat werkt altijd twee kanten op hè." Lees hier haar hele verhaal.
Brigit Hendriks, coördinator receptionisten HTC


"SPARQ gunt mensen een kans. Ik zelf ben 20 jaar uit het arbeidsproces geweest vanwege zorg voor mijn gezin,  en SPARQ gaf mij direct een kans om weer te mogen werken. SPARQ discrimineert ook niet op leeftijd. Dit vind ik echt heel mooi aan SPARQ. Laatst is er bij onze locatie een dame aangenomen van 67 jaar!" Lees hier haar hele verhaal.
-Marjolein Bieckmann, receptioniste Amersfoort


"Ik heb erg lieve collega's en mijn leven ziet er echt anders uit. Ik voel me nuttig." Lees hier haar hele verhaal.
-Angelique, ambulant receptioniste, Slachtofferhulp Nederland.


"Binnen SPARQ is vanuit de contactpersoon veel persoonlijke aandacht voor mij. Ik kan altijd mijn verhaal kwijt en er wordt regelmatig geïnformeerd hoe het gaat. Deze betrokkenheid heb ik ook altijd gevoeld bij de interne cursussen, die ik inmiddels allemaal heb gevolgd. Ik werk nog steeds met veel plezier voor SPARQ." Lees hier haar hele verhaal.
-Anke Verschuijten, receptioniste

Wil jij ook werken als receptionist(e) of facilitair medewerker?