Lees hier de ervaringen van onze SPARQ'ers!

Vraag jij je af hoe het nou echt is om te werken voor SPARQ? Dat snappen we helemaal! Natuurlijk kunnen wij je er alles over vertellen, maar wie kan deze vraag nou beter beantwoorden dan onze eigen SPARQ'ers? Op deze pagina vind je de ervaringen en verhalen van misschien wel jouw nieuwe collega's!

"Ik werk heel graag als facilitair medewerker, en heb gelukkig ook de steun van een heel fijn team vanuit SPARQ. Ik ben geen nummer, maar echt een persoon. Ze waarderen me en ik word ook regelmatig gebeld om te horen hoe het met me gaat. Dat doet je goed, zeker in deze tijden. Je doet het allemaal toch maar, terwijl veel mensen thuiswerken of –zitten. Ik kan SPARQ altijd om hulp vragen en ik krijg ook alle support. Ik werk voor SPARQ bij een klant. Wat ik fijn vind is dat de klant je als eigen medewerker ziet en niet als inhuurkracht" - Lees hier haar hele verhaal.
-Danielle, facilitair medewerker in regio Zuid-Holland


"Wat het voor mij zo leuk maakt om voor SPARQ te werken als ambulante is de veelzijdigheid en afwisseling. Geen enkele dag is hetzelfde omdat ik bij verschillende bedrijven werk. Dit maakt het af en toe ook wel weer een leuke uitdaging omdat je niet bekend bent met het bedrijf en de werkzaamheden. En natuurlijk het contact wat je met de collega’s bij de verschillende bedrijven opbouwt." Lees hier haar hele verhaal.
-Hedy Nettekoven, ambulant receptioniste/gastvrouw


"De planning heeft echt een luisterend oor en helpen je waar ze kunnen. Mijn manager van SPARQ staat ook altijd voor me klaar, ik kan haar vragen stellen en niks is te gek." Lees hier haar hele verhaal.
-Jane Becham, receptioniste


"Mijn functie als senior facilitair ambulant is ontzettend divers en uitdagend. Er is geen dag hetzelfde. Het leuke daarvan is, is dat je veel te maken krijgt met verschillende bedrijfsculturen. Er zijn een aantal locaties waar SPARQ mij kan inzetten; Fokker Papendrecht, Unit4, Rabobank te Utrecht, Walt Disney en de PI- Zaandam (gevangenis)." Lees hier zijn hele verhaal.
-Thusara, senior facilitair ambulant


"Ik kan niet anders zeggen dan dat SPARQ staat voor professionaliteit, een goede dienstverlening neerzet, betrouwbaar is, prettig in de communicatie is en bestaat uit enthousiaste en betrokken werknemers, op alle niveaus." Lees hier haar hele verhaal.
- Elaine Hendriks, facilitair manager PI Zaanstad

"SPARQ gunt mensen een kans. Ik zelf ben 20 jaar uit het arbeidsproces geweest vanwege zorg voor mijn gezin,  en SPARQ gaf mij direct een kans om weer te mogen werken. SPARQ discrimineert ook niet op leeftijd. Dit vind ik echt heel mooi aan SPARQ. Laatst is er bij onze locatie een dame aangenomen van 67 jaar!" Lees hier haar hele verhaal.
-Marjolein Bieckmann, receptioniste Amersfoort


"Mijn werkweek is nooit saai, want ik kom telkens op andere locaties met andere mensen, andere gebruiken en systemen. Maar het allerleukste is dat ik de hele dag mag stralen! Daar haal ik mijn werkplezier uit. Gasten ontvangen, hen welkom laten voelen, soms streng doch vriendelijk de regels van het bedrijf uitleggen, eventueel voorzien van koffie of thee, ervoor zorgen dat de gast niet te lang hoeft te wachten op zijn gastheer, of in ieder geval zijn verwachtingen managen. Maar vooral ervoor zorgen dat de gast ervaart dat hij of zij welkom is." Lees hier haar hele verhaal.
-Marjan Wolters, ambulant receptioniste, regio Oost
 

"Ik heb erg lieve collega's en mijn leven ziet er echt anders uit. Ik voel me nuttig." Lees hier haar hele verhaal.
-Angelique, ambulant receptioniste, Slachtofferhulp Nederland.


"Binnen SPARQ is vanuit de contactpersoon veel persoonlijke aandacht voor mij. Ik kan altijd mijn verhaal kwijt en er wordt regelmatig geïnformeerd hoe het gaat. Deze betrokkenheid heb ik ook altijd gevoeld bij de interne cursussen, die ik inmiddels allemaal heb gevolgd. Ik werk nog steeds met veel plezier voor SPARQ." Lees hier haar hele verhaal.
-Anke Verschuijten, receptioniste