SPARQ'er aan het woord: Marjolein Bieckmann

Marjolein was zo'n 20 jaar uit het arbeidsproces vanwege de zorg voor haar gezin. Sinds 2016 werkt ze als receptioniste voor SPARQ. Lees hier hoe ze dit ervaart!

Hoe lang werk je al voor SPARQ en wat is je functie? 
Vanaf 1 november 2016 ben ik receptioniste voor SPARQ.

Bij welk bedrijf werk je nu?
Op dit moment werk ik bij Bureau Veritas in Amersfoort, hiervoor was ik werkzaam via SPARQ bij Randstad in Utrecht

Hoe lang werk je al bij Bureau Veritas? 
Sinds 1 december 2018.

Wat maakt werken voor Sparq zo leuk? 
SPARQ gunt mensen een kans. Ik zelf ben 20 jaar uit het arbeidsproces geweest vanwege zorg voor mijn gezin, en SPARQ gaf mij direct een kans om weer te mogen werken. SPARQ discrimineert ook niet op leeftijd. Dit vind ik echt heel mooi aan SPARQ. Laatst is er bij onze locatie een dame aangenomen van 67 jaar! Ook heeft bij mijn opdrachtgever een  langere tijd een dame gewerkt als receptioniste tot haar pensioen. Dat alles maakt dat ik SPARQ een enorm sociaal bedrijf vindt. Ook kijkt SPARQ in haar sollicitatie procedure echt of de opdrachtgever bij je persoonlijkheid past.

Wat maakt werken voor Bureau Veritas zo leuk?
Het bedrijf waarvoor ik werkzaam ben,  is leuk om voor te werken,  omdat het een familiaire sfeer heeft, en mijn directe collega’s echt super leuk zijn om mee te werken, we vullen elkaar aan op diverse werkgebieden. Ik heb bij dit bedrijf echt een WIJ gevoel. Voel me echt een onderdeel en het maakt niet uit dat ik via SPARQ aan het werk ben. Tevens als iemand jarig is wordt er altijd getrakteerd en daar wordt de receptie ook  nooit bij overgeslagen.

Heeft het bedrijf bijzonderheden? Zoals uitjes, borrels, lunch etc.
Een aantal keer per jaar een borrel waar het receptie personeel ook wordt uitgenodigd. Ook met de kerstlunch en/of kerstdiner. Ook ontvangen wij een kerstpakket van uit het bedrijf. 

Wat zeg jij tegen mensen als ze vragen naar wat voor werk je doet en hoe beveel jij SPARQ dan aan?
Wanneer ik denk dat iemand wel past bij SPARQ geef ik het aan bij diegene en geef ik het mobiele nummer van mijn site manager. Of zeg ik dat ze kunnen kijken naar vacatures op de SPARQ website.

Ook werken bij SPARQ? Solliciteer op één van onze vacatures!