SPARQ'er aan het woord: Thusara

Thusara is senior facilitair ambulant bij SPARQ en werkt op diverse locaties in Nederland. Onder andere de gevangenis in Zaandam. Hij vertelt meer over wat zijn baan zo leuk maakt.

Hoi Thusara! Leuk om je beter te leren kennen! Vertel eens wat over jezelf!
Mijn naam is Thushara van Beek. Ik ben 37 jaar en ik ben al bijna 7 jaar samen met mijn steun en toeverlaat Mariska. Wij wonen in Weesp en samen hebben wij twee prachtige en vooral hele lieve dochters.

Wat doe je precies bij SPARQ?
Ik werk nu al twee jaar bij SPARQ en doe dat met veel plezier. Mijn functie als senior facilitair ambulant is ontzettend divers en uitdagend. Er is geen dag hetzelfde.

Wat vind je daar zo leuk aan?
Het leuke daarvan is, is dat je veel te maken krijgt met verschillende bedrijfsculturen. Er zijn een aantal locaties waar SPARQ mij kan inzetten; Fokker Papendrecht, Unit4, Rabobank te Utrecht, Walt Disney en de PI- Zaandam (gevangenis). 

Zijn jouw werkzaamheden door COVID-19 veranderd?
Door COVID-19 zijn er veel locaties dicht gegaan en deze gaan nu mondjesmaat weer open. De PI-Zaandam is al die tijd doorgegaan. Er wordt hier per dag gekeken op welke manier er het best met COVID-19 omgegaan kan worden en tegelijkertijd moet het vele werk verricht worden wat ook gewoon door blijft gaan. Dit is nog steeds een hele uitdaging.

Ook werken bij SPARQ? Solliciteer op één van onze vacatures!