Dé Hogeschool voor de Kunsten

Werken bij ArtEZ University of the Arts

Ben jij graag omringd door creatieve mensen? En sta je graag in contact met (inter)nationale studenten, docenten en onderzoekers? Dan is ArtEZ University of the Arts dé perfecte werkplek voor jou! ArtEZ heeft academies en afdelingen in zowel Arnhem, Enschede en Zwolle.

Receptioniste bij ArtEZ University of the Arts
Als receptionist(e) ontvang je gasten van de Hogeschool en houd je je bezig met bijkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het beantwoorden van de telefoon, e-mail en het registreren van bezoekers. Uiteraard sta je veel in contact met studenten, leraren en onderzoekers die met allerlei vragen aan jouw balie komen.

Facilitair medewerker servicepunt bij ArtEZ University of the Arts
Als facilitair medewerker bij het facilitaire servicepunt van de Hogeschool ben jij het eerste aanspreekpunt voor facilitaire zaken. Jij noteert het wanneer er wensen zijn of wanneer er iets stuk is of niet naar behoren werkt. Vervolgens zorg je er samen met je collega's voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Gastheer of gastvrouw bij een open dag of evenement
Een paar keer per jaar openen diverse Hogescholen hun deuren om nieuwe leerlingen kennis te laten maken met alles wat de school te bieden heeft. Om alles in goede banen te leiden zorg je er als gastheer/gastvrouw voor dat iedereen gastvrij ontvangen wordt en dat ze te weten komen waar ze moeten zijn.

ArtEZ open dag

 

 

Wil jij werken bij ArtEZ University of the Arts?

Schrijf je vrijblijvend in via ons online inschrijfformulier!