Werken bij één van de grootste media archieven ter wereld!

Werken bij Beeld en Geluid

Je hebt het kleurrijke gebouw van Beeld & Geluid in Hilversum vast wel eens op televisie (of live) gespot. Beeld & Geluid is een modern instituut voor media. Ze zijn één van de meest vooruitstrevende en betrouwbare media archieven ter wereld en bewaren onder andere radio- en televisieprogramma’s, video(games), websites, politieke prenten en gifjes. 

Naast dat Beeld & Geluid het grootste media archief van de wereld is, bieden ze ook een verrassende, cratieve, toegankelijke en inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen! Hun doel is verbinden; van individuele bezoekers tot professionele mediamakers. Ook worden er talloze activiteiten, lezingen, debatten en workshops georganiseerd en stimuleren ze academisch en journalistiek onderzoek.

Ben je op zoek naar diversiteit en inclusiviteit? Beeld & Geluid hecht daar veel waarde aan! Dit zie je ook terug in de samenstelling van hun teams. Inmiddels werken zo’n 400 collega’s en stagiaires bij het instituut.

 

Functies bij Beeld & Geluid

Host

Wanneer je bij Beeld & Geluid aan de slag gaat als host maak je onderdeel uit van het Team Verwennen. Dit team heeft als eerste contact met alle gasten van het instituut. Jij bent als host dus verantwoordelijk voor de eerste indruk! Een super belangrijke taak. Want je weet wat ze zeggen: je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Als host zorg je ervoor dat de verwachtingen van alle gasten ruimschoots overtroffen worden. Je heet ze een warm welkom, je zorgt ervoor dat alle gasten zich snel thuisvoelen, je hebt het direct in de gaten als er vragen zijn en je schiet te hulp waar nodig. Daarnaast zorg je voor een veilige omgeving. Denk hierbij aan het waarschuwen voor gladde vloeren of het wegwerken van losse snoeren waarover gasten zouden kunnen struikelen.

Frontoffice medewerker

Als frontoffice medewerker werk je aan de balie in de centrale ontvangstruimte van Beeld & Geluid. Je ontvangt alle bezoekers en zorgt ervoor dat ze naar de juiste plek of persoon worden doorverwezen. Je bent een echte multitasker, want naast het ontvangen van alle bezoekers sta je mensen ook telefonisch te woord en ondersteun je bij lichte administratieve werkzaamheden.

 

Een greep uit de arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris van €14,78 als host 
  • Een salaris van €15,87 als frontoffice medewerker
  • Mogelijkheid tot een tijdelijk contract
  • Persoonlijk inwerktraject
  • Een inspirerende werkplek
  • Gezellige en informele werksfeer

 

Werken bij Beeld & Geluid?

Schrijf je vrijblijvend in via ons online inschrijfformulier!