Werken bij één van de grootste media archieven ter wereld!

Werken bij Beeld en Geluid

Je hebt het kleurrijke gebouw van Beeld & Geluid in Hilversum vast wel eens op televisie voorbij zien komen. Beeld & Geluid is hét toonaangevende instituut voor media. Ze zijn één van de grootste media archieven ter wereld en bewaren onder andere radio- en televisieprogramma’s, video(games), websites, politieke prenten en gifjes. In het kleurrijke gebouw in Hilversum vind je het interactieve museum van Beeld & Geluid, misschien wel jouw nieuwe werkplek!

Publieksbegeleider
Werken bij Beeld & Geluid kan via SPARQ in diverse functies. Als publieksbegeleider zorg je ervoor dat alle bezoekers zich meer dan welkom voelen, geef je kort uitleg over het museum en weet je de bezoekers als geen ander te enthousiasmeren. Het leuke van deze functie is dat je doelgroep iedere keer weer anders is! Zo kun je in de ochtend een groep schoolkinderen ontvangen, en in de middag een aantal werknemers van een bedrijf. Bij Beeld & Geluid kunnen groepen naast rondleidingen ook arrangementen boeken of een ruimte huren inclusief catering. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat je gasten een onvergetelijke tijd hebben!

Educatief publieksbegeleider
Ben jij geïnteresseerd in media en vind je het leuk om jouw kennis en enthousiasme over media over te brengen op leerlingen? Dan is de functie educatief publieksbegeleider geknipt voor jou! In deze rol begeleid je workshops voor zowel schoolklassen, particulieren als jongeren. Je weet als geen ander hoe je de aandacht van mensen vasthoudt en hoe je een boodschap overbrengt. Naast dat je museumbezoekers kennis bijbrengt, ben je ook verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst en houd je toezicht op het publiek om onveilige situaties te voorkomen.

Een greep uit de arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris met een bruto uurloon tussen €11,00 en €13,00 euro (CAO Nederlands Instituut Beeld & Geluid)

  • Mogelijkheid tot een tijdelijk contract

  • Persoonlijk inwerktraject

  • Een inspirerende werkplek

  • Gezellige en informele werksfeer

Werken bij Beeld & Geluid?

Schrijf je vrijblijvend in via ons online inschrijfformulier!