De slimste vierkante kilometer van Europa!

Werken bij High Tech Campus Eindhoven

Op de High Tech Campus (HTC) vind je meer dan 260 high techbedrijven. Het is de thuisbasis van meer dan 12.500 ingenieurs, innovators en onderzoekers die zich bezighouden met de technologieën en bedrijven voor de toekomst. Je vindt hier vanalles! Van multinationals tot onderzoeksinstituten en van servicebedrijven tot start-ups. 

Je vindt de High Tech Campus in Eindhoven. De Campus is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer. Kom je liever met de auto? Ook helemaal prima! Er zijn diverse (gratis) parkeermogelijkheden. Tussen de middag zin in een heerlijke lunch? Keuze genoeg! Want de foodstrip is op loopafstand.

De HTC is dus een internationale omgeving waar veel leuke grote en kleine bedrijven gevestigd zijn. De werktijden vallen tussen 07:30 en 17:00 uur. Je komt terecht in een team van gezellige collega’s bij wie hospitality stuk voor stuk in het bloed zit. Je kunt bij elkaar terecht voor advies, hulp of om je verhaal even kwijt te kunnen. Ook kun je regelmatig aanschuiven bij een borrel na werktijd.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris dat je elke week, óf eens per vier weken uitbetaald krijgt. Jij mag kiezen!
  • Reiskostenvergoeding
  • 8,33% vakantiegeld
  • Pensioenopbouw
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek
  • Mogelijkheden om te werken bij diverse bedrijven
  • Volop mogelijkheden tot online trainingen

Veelvoorkomende functies

Receptioniste

Als receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt op de High Tech Campus voor één van de recepties in de verschillende gebouwen. Hospitality zit in je DNA, want bezoekers en collega’s zien jouw glimlach als eerste bij binnenkomst. Ook zonder glimlach weet je jouw gastvrijheid over te brengen. Aan de telefoon bijvoorbeeld! Daarnaast zorg je ervoor dat pakketten aangenomen worden en dat de mailbox up-to-date blijft.

 

Back office medewerker

Als back office medewerker werk je bij de badge balie voor het toegangscontrolesysteem. Dat houdt in dat je je bezighoudt met alle complexe zaken met betrekking tot de toegangspassen. Ook zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers van een toegangspas worden voorzien. Je maakt een foto van de medewerker en beheert alle gegevens. Kortom, zijn er problemen met een toegangspas en komt de eerstelijns support er niet uit? Dan ben jij de persoon waar ze moeten zijn!

Fulltime of parttime werken

Werken bij de High Tech Campus in Eindhoven kent veel mogelijkheden! Je kan zowel parttime als fulltime aan de slag. Heb je het liefst een vast rooster? Geen probleem! Liever flexibel? Ook helemaal goed!

 

Wil jij aan de slag bij High Tech Campus Eindhoven?