Werken bij Kadans

Kadans is een vastgoedorganisatie dat zich richt op de verhuur en het beheren van bedrijfs- en kantoorgebouwen door heel Europa. Ze zichten zich voornamelijk op bedrijven in innovatieve sectoren zoals Life Science, Health en High Tech. De gebouwen die ze beheren en verhuren bestaan vaak uit een combinatie van flexibele kantoren met laboratoria, cleanrooms, R&D ruimten, geconditioneerde ruimten, tech hallen en pilot plants.

Receptionist bij Kadans
Als receptioniste bij Kadans ben je aanspreekpunt voor alle huurders in het pand en beantwoord jij voorkomende vragen. Je bedient de slagboom, beantwoord mailtjes en loopt door het pand door om dingen te signaleren. Bij SPARQ vullen we diensten in op meerdere locaties in Nederland. Dit doen we als aanvulling op hun eigen teams. Elke locatie is weer anders, wat werken bij Kadans extra leuk maakt!

Locaties van Kadans
In Nederland heeft Kadans tien locaties waar je als receptionist aan de slag kunt: Rotterdam Science Tower, Leiden Bio Science Park, Novio Tech Campus, Wageningen Campus, TU/e Campus Eindhoven, TripleO Campus Breda, At the Park Rijswijk, Utrecht Science Park, Pastoe Fabriek Utrecht en Automotive Campus Helmond.

Wil jij werken bij Kadans?

Schrijf je vrijblijvend in via ons online inschrijfformulier!