Werken in een niet-alledaagse werkomgeving!

Werken bij PI Zaanstad

Ben je op zoek naar facilitaire werkzaamheden in een bijzondere omgeving? Bij PI Zaanstad is geen dag hetzelfde. PI Zaanstad is een Nederlands justitieel complex in Westzaan. Deze penitentiaire inrichting biedt plaats aan meer dan duizend justitiabelen, waaronder ook gedetineerde psychiatrische patiënten. Voor hen is er speciale zorg in een inpandige kliniek, het Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC).

Het werken met gedetineerden betekent alert zijn op veiligheid en het kunnen omgaan met stressvolle situaties. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of deze aan te kunnen vragen.
 

Een greep uit de arbeidsvoorwaarden

  • Een bruto salaris tussen de €13,50 en €14,50 per uur
  • 8,33% vakantiegeld
  • Zowel parttime als fulltime (16-36 uur) werken is mogelijk
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen via SPARQ of via de PI
  • Een afwisselende functie
  • Werken in een niet-alledaagse werkomgeving
     

Veelvoorkomende functies bij PI Zaanstad

Handyman/facilitair medewerker bij PI Zaanstad

Als handyman/facilitair medewerker werk je in een klein team dat onderdeel is van een groter team. Samen met de monteurs worden alle werkbonnen uitgevoerd. De taken zijn divers en rouleren binnen het team. Je voert o.a. licht onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit, loopt facilitaire rondes. Daarnaast begeleid je monteurs en leveranciers door het pand en houd je de wacht tijdens hun werkzaamheden. Kortom, iedereen weet jou te vinden als er iets gefikst moet worden!

Servicedesk medewerker bij PI Zaanstad

Bij de servicedesk werk je in een zelfsturend team met een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Je bent voornamelijk het aanspreekpunt voor facilitaire processen en het meldpunt voor bestellingen, storingen, defecten en klachten. Daarnaast speel je ook een adviserende rol bij eenvoudige problemen. Bij de rol van servicedesk medewerker komt ook een stukje administratie kijken. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het registreren en rapporteren van alle facilitaire informatie en bewaakt vervolgens de voortgang van deze informatie.

Fulltime en parttime werken

De functies bij PI Zaanstad kun je zowel fulltime als parttime aan het werk. Net wat jou het beste uitkomt!

 

Wil jij werken bij PI Zaanstad?

Schrijf je vrijblijvend in vio ons online inschrijfformulier!