Utrecht, 40 uur per week | Ben jij onze nieuwe collega?

Vacature: Backoffice medewerker

Ben jij iemand die op administratief gebied van alle markten thuis is? Vind je het leuk om dagelijks administratieve werkzaamheden af te wisselen met telefonisch in gesprek te zijn? Heb je feeling met hospitality? Houd je van de afwisseling tussen contact met kandidaten en met klanten? Wauw, dan hebben wij een leuke baan voor jou! 

Wat ga je doen?
Als backoffice medewerker bij SPARQ is geen één dag hetzelfde. De ene dag ben je druk met het opstellen van contracten en de verloning van de flexwerkers en de andere dag houdt je je bezig met verschillende HR-vraagstukken. Als backoffice medewerker ben jij het aanspreekpunt voor vragen van de flexwerkers en de klanten. Daarnaast ontzorg jij de consultants op gebied van juridisch inhoudelijke vraagstukken en andere HR taken. Wanneer er een nieuwe flexwerker gaat starten zorg jij ervoor dat het contract wordt opgesteld, controleer je alle belangrijke gegevens en koppel jij de flexwerker aan het bedrijf waar hij/zij gaat starten. Zo zorg je ervoor dat alles administratief goed is vastgelegd voor de flexwerker.  

Als backoffice medewerker bij SPARQ ben je werkzaam in een onwijs gezellig en hecht team van 3 planners en 1 andere backoffice medewerker.  Je bent voornamelijk werkzaam vanaf ons kantoor in Utrecht. Komt het een keer beter uit om een dagje thuis te werken? Geen probleem! 

Wij zijn een detacheringsbureau op het gebied van ontvangst en facilitaire functies. We voorzien in hoogwaardige personele bezettingen bij bijvoorbeeld de overheid, grootzakelijke klanten en MKB opdrachtgevers alwaar we efficiënte facility-medewerkers en gastvrije hostessen en receptionistes (m/v) leveren. Wij zijn een zgn ‘Special label’ van Tempo Team. Samen met Tempo Team behoren wij tot de Randstad Groep Nederland. Met z'n allen zijn we de grootste HR dienstverlener van Nederland en de op één na grootste ter wereld.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Je bent:
Voor deze functie zoeken wij een collega die bij voorkeur al enige administratieve ervaring heeft. Kennis van wet- en regelgeving is een pré.

We zoeken in ieder geval naar nauwe aansluiting met de volgende punten.

 • Je hebt het talent om je hoofd koel te houden en overzicht te houden

 • Je hebt MBO niveau 4 werk- en denkniveau

 • Je bent super nauwkeurig en je kunt geconcentreerd werken

 • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week

 • Je bent een aangename en overtuigende gesprekspartner, zowel voor flexwerkers als voor de klanten 

 • Je bent sterk in plannen en prioriteiten stellen

 • Je bent stressbestendig en flexibel: lopen dingen anders dan gepland, dan speel je daar snel op in

 • Je voelt je thuis in de hospitality en de facilitaire branche

 

Dit krijg je van ons
Medewerkers bij SPARQ presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Kort samengevat:

 • Een goede werksfeer

 • Salaris op basis van jouw werkervaring 

 • Bonusregeling waar je zelf invloed op hebt 

 • Veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

 • Goede mobiliteitsregeling en laptop

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

 • Choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)

 • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding

 

Het betreft een functie voor 40 uur per week.
Salarisindicatie: vanaf €2500,- (afhankelijk van kennis en werkervaring). 
Uren: 40 uur
Aanvangsdatum: in overleg
Werklocatie: Zowel thuis als in Utrecht

Leuk hé?
Ben jij nou ook zo enthousiast over deze functie en wil je graag aan de slag als backoffice medewerker bij ons? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je vragen over de inhoud van de vacature of over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Agnes Pols, Operationeel Manager SPARQ. Zij is bereikbaar op 06-53789205 of per e-mail agnes.pols@sparq.nl.

Zij staat je graag te woord en wij zien uit naar jouw reactie!