Hospitality coördinator of facilitair coördinator

Ben je op zoek naar een ervaren hospitality coördinator of facility coördinator die kan plannen, organiseren, delegeren en coördineren? Wil je invulling voor vast of gaat het puur om een interim klus? Bij ons zit je altijd goed! Al dertig jaar recruiten wij ervaren managers in deze vakgebieden.

Gastvrije hospitality managers
Bij SPARQ staat gastvrijheid op nummer één. Het doel van onze hospitality coördinatoren is dan ook altijd om ervoor te zorgen dat iedere gast boven verwachting ontvangen en geholpen wordt. Onze hospitality coördinatoren inspireren en motiveren hun teamleden dan ook om iedere gast een positieve ontvangstbeleving te laten ervaren. Daarnaast kunnen ze zich bezighouden met de planning en het begeleiden van hospitality werknemers.

Kundige facility managers
Onze facilitaire coördinatoren zorgen voor ontzorging. Zo kunnen ze de aansturing van onder andere de receptie en handymannen verzorgen. Daarnaast onderhouden ze alle contacten met interne klanten omgaande alle facilitaire zaken. 

Wij helpen je!
Bij SPARQ hebben we dertig jaar ervaring in recruiten, trainen en het leveren van ervaren medewerkers. We richten ons voornamelijk op de hospitality en facility branche. Met behulp van ons brede netwerk vinden we altijd iemand die bij jou past!

Ervaren manager nodig?
Zoek je een ervaren hospitality of facility coördinator? Wij helpen je graag! Vul ons contactformulier in of neem direct contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar medewerkers die bij jou passen!

Neem contact met ons op